Αναστασία Τουρούτογλου

Πριν από λίγες ημέρες ο Morrissey επρόκειτο να εμφανιστεί στο Harpa Concert Hall στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αλλά την τελευταία στιγμή η συναυλία ακυρώθηκε. 
 
Ο Moz αυτή τη φορά κατάφερε να φτάσει κανονικά και στην ώρα του στον συναυλιακό χώρο μόνο που εκεί τον περίμενε μια έκπληξη ή μάλλον μια...μυρωδιά. Ναι, στην καντίνα πουλούσαν αλλαντικά κι ως γνωστόν ο Morrissey έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από τα αλλαντικά - και από κρέας γενικότερα. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ζητάει απ' όλους τους συναυλιακούς χώρους όπου πρόκειται να εμφανιστεί να μην πουλούν οτιδήποτε έχει να κάνει με κρέας, παρά μόνο φυτικά προϊόντα, τουλάχιστον για τη βραδιά της συναυλίας.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο έγινε φασαρία αλλά οι διοργανωτές αρνήθηκαν να αποσύρουν το φαγητό και ο Morrissey απλά αρνήθηκε να παίξει. 
 
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του το http://true-to-you.net, του επίσημου fan-site του Βρετανού καλλιτέχνη, μέσα από το οποίο δήλωσε: «Αγαπώ την Ισλανδία και περίμενα πολύ καιρό για να επιστρέψω, αλλά θα αφήσω τους ιδιοκτήτες του Harpa Concert Hall στην κανιβαλιστική δίψα τους για αίμα και σάρκα».
 
 

{youtube}GFDzQD-LR80{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured