Αναστασία Τουρούτογλου

Πάντα γλυκομίλητος, πάντα μελιστάλαχτος...
 
Ο Νoel Gallagher δεν έχει αφήσει άνθρωπο στη μουσική βιομηχανία που να μην τον κράξει. Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε όταν αρπάχτηκε με τον Εd Sheeran αφού δήλωσε ότι δεν θέλει να ζει σε έναν κόσμο όπου ο τελευταίος δίνει συναυλίες στο Wimbleton. 
 
Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά του frontman των Arctic Monkeys, Alex Turner, να... τα ακούσει, καθώς το πρώην μέλος των Oasis υποστηρίζει ότι δεν αντέχει καν να τον ακούει. 
 
Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι ο Gallagher δεν αναφέρεται στη μουσική του. Αυτή δεν την πιάνει καθόλου . Ολοκληρωτική απαξίωση; Ποιος ξέρει; Ο Gallagher αναφέρεται στην προσωπικότητα του γενικότερα. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου που αφορούσε στον εναλλακτικό τρόπο σκέψης των νέων καλλιτεχνών και κάπως έτσι ο Noel κατέληξε να λέει ότι η καινούργια μουσική στερείται προσωπικότητες. «Παρτε για παράδειγμα τους Smiths ή τους Jam. Ήταν όλοι απίθανοι τύποι. Τώρα δεν υπάρχει κανείς, τίποτα». 
 
Από εκεί η κουβέντα πέρασε εύκολα στον Turner για τον οποίο δήλωσε ότι θα προτιμούσε να πιει βενζίνη από το να κάτσει να ακούσει μια ολόκληρη συνέντευξη του: «Ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης στους νέους καλλιτέχνες έχει πεθάνει. Κανείς δεν έχει τίποτα να σου πει. Είναι όλα τα ίδια και τα ίδια. Είναι άραγε τυχαίο που από τότε που οι μεγάλες δισκογραφικές αγόρασαν τις ανεξάρτητες εταιρίες τα πράγματα έγιναν τόσο βαρετά;». Εμείς να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω τα είπε για τον άνθρωπο που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους στιχουργούς της γενιάς του.
 
Μάλλον στις συνεντεύξεις του Gallagher, από δω και στο εξής, η μόνη σωστή ερώτηση θα πρέπει να είναι: «Aλήθεια υπάρχει κανείς που να σου αρέσει έστω και λίγο;». 
 

{youtube}TlYJKfunfC0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured