Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι και στην Αμερική προληπτικοί. Αλλά σε συγκεκριμένα πράγματα όπως είναι για παράδειγμα τα αγαπημένα τους αθλήματα, δηλαδή το μπέιζμπολ, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και το χόκεϊ επί πάγου. 
 
Κι αυτό γιατί η παράδοση απαιτεί όταν παίζεται ένας σημαντικός αγώνας οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μιας πόλης να μην μεταδίδουν κανένα τραγούδι από καλλιτέχνη, ο οποίος έχει καταγωγή από την αντίπαλη πόλη!Το ακούσαμε κι αυτό...
 
Σε έναν από τους ημιτελικούς του NFL, λοιπόν, οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή που μας πέρασε οι Green Bay Packers από το Wisconsin αντιμετώπισαν του Seattle Seahawks, φυσικά,από το Seatle, με τους ραδιοσταθμούς του Wisconsin να δίνουν σαφείς οδηγίες: Μην παίζετε μουσική από το Seatle. Όχι σε Nirvana, Pearl Jam και Jimi Hendrix».
 
Την ίδια στιγμή βέβαια στο Seatle ακούγανε Alice in Chains στη διαπασών. Πάντως για την ιστορία το grunge έφερε περισσότερο γούρι κι έτσι η Seattle Seahawks επικράτησαν τελικά περνώντας στον περίφημο τελικό του Super Bowl o oποίος θα λάβει χώρα στις 2 Φεβρουαρίου.
 

{youtube}TAqZb52sgpU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured