Δελτίο Τύπου

Τα τέσσερα από τα πέντε αυθεντικά μέλη των Grateful Dead επανενώνονται για τελευταία φορά, γιορτάζοντας την 50η επέτειό τους με μια σειρά από συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούλιο στο Σικάγο.   
 
Το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί με την αρχική του σύνθεση για πρώτη φορά εδώ και 20 ολόκληρα χρονιά αφού μετά τον θάνατο του κιθαρίστα τους Jerry Garcia το 1995 τα υπόλοιπα μέλη ακολούθησαν διαφορετικές πορείες. Και παρόλο είχαν ξανά παίξει περιστασιακά μαζί σε διάφορα μουσικά σχήματα δεν είχαν κάνει τίποτα ως Greatful Dead
 
Δυστυχώς για τους φανατικούς των Dead όμως μαζί με την ανακοίνωση των ζωντανών εμφανίσεων έρχεται και ένα ακόμη νέο αφού σύμφωνα με τον κιθαρίστα Bobby Weir, οι συναυλίες του καλοκαιριού θα είναι η τελευταία φορά όπου οι τέσσερις μουσικοί θα βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή.
 
Τους Phil Lesh, Mickey Hart Bill Kreutzmann θα συνοδεύσει ο κιμπορντίστας Bruce Hornsby, ενώ τα εισιτήρια για τα live της 4ης, 5ης, και 6ης Ιουλίου θα ξεκινήσουν να διατίθενται από αύριο, και αναμένεται να εξαντληθούν πολύ γρήγορα. 
 
Ως αποχαιρετιστήριο δώρο στους φαν τους οι Grateful Dead θα οργανώσουν διαγωνισμό στον οποίο καλλιτέχνες θα υποβάλλουν προτάσεις για το καλύτερο artwork του φακέλου που θα περικλείει το εισιτήριο – και ο οποίος φυσικά θα είναι συλλεκτικός.
 
 
 

{youtube}RR3LaG4vcBk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured