Αναστασία Τουρούτογλου

Ως γνωστόν οι AC/DC ξεμείνανε πρόσφατα από ντράμερ. Μετά την περιπέτεια του Phil Rudd με το νόμο και την οριστική απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση της οπλοκατοχής να εκκρεμεί ακόμη είναι αμφίβολο κατά πόσο το γκρουπ θα τον δεχτεί πάλι πίσω αν και ο ίδιος το θέλει διακαώς. 
 
Παρόλα αυτά το συγκρότημα έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει τις υπόλοιπες επιλογές του και μάλλον πρέπει να πάρει μια απόφαση άμεσα αφού στις 8 Φεβρουαρίου πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στα βραβεία Grammy. Έτσι λοιπόν η ιστοσελίδα Ultimate Classic Rock πήρε την πρωτοβουλία να τους βοηθήσει προτείνοντας τους μερικές εναλλακτικές και επιτρέποντας στο κοινό να πει τη γνώμη του. 
 
Μερικοί από τους υποψήφιου είναι oι Simon Wright, Chris Slade Tony Currenti αν και επικρατέστερος θεωρείται ο Bob Richards - και οι τέσσερις  έχουν περάσει στο παρελθόν από το συγκρότημα.
 
Παρόλα αυτά το site έχει προβεί και σε πιο αμφιλεγόμενες προτάσεις ρίχνοντας στο τραπέζι τα ονόματα των Tommy Lee, του Jason Bonham και της... Meg White.  Ίσως βέβαια η τελευταία δεν προλαβαίνει να μάθει να παίζει όντως ντραμς μέχρι τις 8 του άλλου μήνα αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. 
 

{youtube}v2AC41dglnM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured