Αναστασία Τουρούτογλου

Νόμιζαν κι οι Strokes πως θα κάνουν την μεγαλύτερη αίσθηση στο φετινό Primavera επειδή οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ έντυσαν ολόκληρη την πρόσοψη ενός κτηρίου στο κέντρο της Βαρκελώνης με μία γιγαντοαφίσα που είχε με τεράστια γράμματα το όνομα τους, όμως όλα δείχνουν πως το πραγματικό ενδιαφέρον της φετινής διοργάνωσης κρύβεται αλλού...
 
Από εχθές το πρωί έχουν φουντώσει οι φήμες πως οι θρυλικοί Ride ετοιμάζονται για επανένωση, χάρη σε μία ανάρτηση της πρώην δισκογραφικής τους εταιρίας, Creation Records, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία του γκρουπ μαζί με την αποκαλυπτική λεζάντα «Ride Reunion στο Primavera» και το hashtag #RideReunion. 
 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το συγκρότημα ετοιμάζει πράγματι την επιστροφή του μετά από 13 χρόνια (είχαν πραγματοποιήσει ένα σύντομο reunion το 2001 για την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ και ενός box set). Κι αυτή  τη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους δει και ζωντανά, και πιο συγκεκριμένα το κοινό που θα βρεθεί στο φετινό φεστιβάλ Primavera, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Μαϊoυ 2015.
 
Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει υπάρξει βέβαια κάποια επίσημη ανακοίνωση τόσο από τους ίδιους τους Ride όσο και από τους διοργανωτές του φεστιβάλ οπότε προς το παρόν απλώς αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες. 
 

{youtube}pVhNi5cU8mo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured