Αναστασία Τουρούτογλου

Στη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων της SEMA στο Λας Βέγκας, έκανε αυτές τις μέρες την εμφάνισή του το αμάξι που είχε ανακοινώσει η Scion –το παρακλάδι της Toyota για τη βόρεια Αμερική– πως θα κατασκεύαζε έχοντας ως βασική έμπνευση τους... Slayer! 
 
Το μοντέλο λέγεται Scion x Slayer Mobile Amp tC και έχει ήδη αναστατώσει όχι μόνο τους οπαδούς της μπάντας, αλλά και γενικότερα τους φίλους της thrash metal σκηνής. Ωστόσο για την ώρα το έχουν δει μόνο άνθρωποι της βιομηχανίας, αφού η SEMA δεν είναι ανοιχτή στο κοινό. Οι ιθύνοντες όμως της Scion υποσχέθηκαν πως θα το συμπεριλάβουν στην επόμενη δημόσια έκθεση των προϊόντων τους. 
 
Ο Kerry King, σε ένα διάλειμμα των ηχογραφήσεων ενός νέου Slayer άλμπουμ (που πρέπει να βρίσκεται πια στα τελειώματα) δήλωσε πως η συνεργασία με τη Scion επέτρεψε στο γκρουπ ν' ανοίξει κι άλλο το κοινό του. Αυτό βέβαια μένει ν' αποδειχθεί κι ένα καλό... κρας τεστ είναι η αμερικάνικη περιοδεία την οποία ξεκινούν σε λίγες μέρες οι Slayer, έχοντας μαζί τους Suicidal Tendencies και τους Exodus. 
 

{youtube}l-7rTBajoMo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured