Αναστασία Τουρούτογλου

To πολυαναμενόμενο "Syro" έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου και ο Aphex Twin είναι στην φάση που έχει πάρει με τη σειρά τα περιοδικά για την προώθηση του.
 
Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη του στο Pitchfork ο Richard D. James αποκάλυψε πως στο νέο άλμπουμ έχει συνεισφέρει την φωνή της ολόκληρη η οικογένεια του αφού τα παιδιά του, η γυναίκα του, η μητέρα του και η πατέρας του κάνουν φωνητικά σε ορισμένα σημεία. Βέβαια λίγο παρακάτω διευκρίνησε πως ναι μεν τραγουδάνε δεν ακούγονται δε, καθώς οι φωνές τους έχουν περάσει από επεξεργασία στο μιξάρισμα ώστε να θαφτούν μέσα στην μουσική. 
 
Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την σχέση του με τα παιδιά του λέγοντας πως πρόκειται για μικρούς κλώνους του εαυτού του!
 
«Ο πεντάχρονος γιος μου κλείνεται στο δωμάτιο του και γράφει μουσική στον υπολογιστή. Πως στο διάολο συμβαίνει αυτό; Τι έχω κάνει στο παιδί; Χρησιμοποιεί το Renoise, δεν του έχω δείξει πως να το χρησιμοποιεί. Το βρήκε μόνος του και κατέβασε μια σπασμένη έκδοση από το Pirate Bay. Και είναι 5 χρονών!».
 
Υποσχόμενο...
 

{youtube}53fRcbcUYSY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured