Αναστασία Τουρούτογλου

Κάτι έχουν πάθει εκεί στη παγκόσμια μουσική σκηνή τις τελευταίες μέρες και κράζουν ο ένας τον άλλον. 
 
Την σκυτάλη από την Sharon Osbourne πήρε ο Jack White και διέκοψε την συναυλία του στην Βοστόνη για να βγάλει λόγο απ' τη σκηνή με σκοπό να τα «χώσει» στους Foo Fighters και στο περιοδικό Rolling Stone. 
 
Συγκεκριμένα, στον Jack φταίνε τα εξής: το γεγονός ότι οι Foo Fighters έχουν βοηθητικό κιθαρίστα ο οποίος παίζει ακριβώς τα ίδια πράγματα με την υπόλοιπη μπάντα με σκοπό να κάνει τον ήχο τους να ακούγεται πιο γεμάτος και το ότι το αμερικάνικο περιοδικό Rolling Stone ασχολείται με θέματα... ευτελούς καλλιτεχνικής αξίας όπως οι ενδυματολογικές επιλογές της Tayor Swift.
 
Σχετικά με το Rolling Stone βέβαια τον ενοχλεί και το ότι δεν βάζει ασπρόμαυρα εξώφυλλα εκτός αν πεθάνει κάποιος μουσικός αλλά σε αυτό δεν στάθηκε πολύ οπότε υποθέτουμε πως το καταπίνει αν είναι να φύγει από τη μέση η Swift.
 
Aυτό που σχολιάστηκε από τους πάντες φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό ο Kanye West - με το απαράμιλλο ταμπεραμέντο του - είχε διακόψει κι εκείνος μία συναυλία προκειμένου να βρίσει όλους τους παπαράτσι αυτού του κόσμου.
 
Από τους δικούς μας πάντως που «περνάνε ωραία στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει στον κόσμο» περισσότερο ενδιαφέρον έχει...
 

{youtube}MQOnbp_DspY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured