Αναστασία Τουρούτογλου

10526825_10152582645704540_2094677546_o
 
Μιλώντας στον Julian Worricker για την εκπομπή "The Last Word" του BBC Radio 4, ο Damon Albarn αναφέρθηκε στη δυσκολία του να δεχτεί τον θάνατο του Bobby Womack και στο χρέος που νιώθει να του οφείλει: «Το βρίσκω πολύ δύσκολο να αποδεχθώ ότι δεν είναι εδώ πια. Μου έμαθε πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
 
Ο Albarn περιέγραψε επίσης τη γνωριμία του με τον Womack, όταν τον κάλεσε να τραγουδήσει στο άλμπουμ Plastic Beach των Gorillaz, πίσω στο 2010: «Ήταν πολύ νευρικός. Όχι μόνο επειδή έπρεπε να δουλέψει με τόσους άγνωστους ανθρώπους, αλλά και για το γεγονός ότι ξανάμπαινε σε στούντιο μετά από τόσα χρόνια, ενώ είχε μάθει πια να κάθεται σε έναν καναπέ, κάπου στο Λος Άντζελες». Η συνεργασία, ωστόσο, πήγε μια χαρά και οι δυο τους έγιναν φίλοι, με τον Albarn να κάθεται στην κονσόλα του παραγωγού για τον δίσκο-επιστροφή του Womack, The Bravest Man In The Universe (2012).
 
Οι φήμες θέλουν τον Womack να δούλευε πάνω σε νέο υλικό λίγο πριν πεθάνει, σε συνεργασία με τον Stevie Wonder και τον Snoop Dogg. Κανείς όμως δεν ξέρει αυτή τη στιγμή πόσο είχαν προχωρήσει οι σχετικές ηχογραφήσεις. 
 
{youtube}HyjhOxqPmjI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured