Στυλιανός Τζιρίτας

cher21

Cher νιώθει, όπως λέει, 25 χρονών και ας έκλεισε χθες τα 68. Στη φωτογραφία από το 1971 βλέπετε την ουσιαστική διαφορά με την προαναφερθείσα ηλικία (και δε μιλάμε για ρυτίδες μιας και αυτές τις έχει εξαφανίσει, αν μη τι άλλο από τη δημόσια θέα…). Τα «χρόνια πολλά» μας όμως θα τα έχει η μεγάλη pop diva διότι όχι μόνο τα πηγαίνει θαυμάσια , όπως γράφουν οι κριτικές για την Dressed to Kill τουρνέ (που υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία της) αλλά διότι μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές αυθεντικά καλής pop και ανερυθρίαστου easy listening όλα τα χρόνια της καριέρας της.

james-james-hetfield-32824806-500-750

*O Hetfield θα είναι ο αφηγητής στο 8ο επεισόδιο του The Hunt (που θα προβληθεί από το History Channel) όπου μία ομάδα κυνηγών προσπαθεί να επιβιώσει στην Alaska. Όπως ίσως θυμάστε από το Some Kind of Monster ο James Hetfield κυνηγάει και ο ίδιος (τότε μάλιστα είχε τραβηχτεί στη Σιβηρία…).

GreenpeaceLetter_SNS

*Στην αρχή ακύρωσε μία, μετά άλλη μία και τέλος χθες ο Paul McCartney ακύρωσε ολόκληρη την τουρνέ στην Ιαπωνία εξαιτίας ιού γρίπης που τον έχει προσβάλλει σοβαρά. Οι γιατροί του συνέστησαν όπως έγραφε το σχετικό δελτίο τύπου να ξεκουραστεί ενώ ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος από τα χιλιάδες μηνύματα και περαστικά που έλαβε από τους ιάπωνες οπαδούς του.

{youtube}AldUzWWq8iQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured