Δελτίο Τύπου

bruno-mars9870

Ο τρεις φορές υποψήφιος για “2013 MTV EMA” και κορυφαίος performer των charts, Bruno Mars, έρχεται να καταλάβει τη σκηνή των “2013 MTV EMA,” που θα μεταδοθούν live από το Ziggo Dome του Amsterdam την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00.
Τα “2013 MTV EMA” είναι μια προσφορά των MTV Mobile και Monster DNA Headphones.

Σε μια στάση της παγκόσμιας sold out περιοδείας του “Moonshine Jungle Tour”, ο τραγουδιστής-συνθέτης-παραγωγός Bruno Mars έρχεται στο Amsterdam, για τα  “2013 MTV EMA” και θα μας χαρίσει μια live performance ενός τραγουδιού του από το Unorthodox Jukebox.   O Mars είναι υποψήφιος σε τρεις “2013 MTV EMA” κατηγορίες φέτος, δηλαδή τις: Best Song για το “Locked Out of Heaven,” Best Male και Best US Act.  Η επιστροφή του στην σκηνή των EMA αποτελεί την δεύτερη του live εμφάνιση στο show. H προηγούμενη εμφάνιση του Bruno Mars ήταν στα “2011 MTV EMA” στο Belfast όπου κέρδισε το Best New και Best PUSH.

“Περάσαμε τέλεια την τελευταία φορά και ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε στις 10 Νοεμβρίου” είπε ο Bruno Mars.

O Mars συμπληρώνει το πρόγραμμα των live εμφανίσεων από Miley Cyrus, Robin Thicke, Kings of Leon, Icona Pop, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers και Katy Perry; τους παρουσιαστές βραβείων Jared Leto, Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten and Colton Haynes; τον MC Redfoo, την Ariana Grande που θα σχολιάζει από τα παρασκήνια και τον special καλεσμένο Ron Burgundy του Anchorman 2 (Will Ferrell).

Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.
Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε  60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων. Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο.  Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα “2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις,  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο @mtvema. Για ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας  επισκεφθείτε το press.mtvema.com ή ακολουθήστε μας στο @VIMN_PR.   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured