Αναστασία Τουρούτογλου

 

Εμφανίσεις-έκπληξη στην Ελλάδα για μια θρυλική στα χρόνια της βρετανική μπάντα, τους anarcho-punkers Zounds από το Reading.

Οι Zounds ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σε ένα συλλογικό live που θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή, 11 Σεπτέμβρη, έξω από τη Γεωπονική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό θα εμφανιστούν παρέα με τους ιστορικούς για τα θεσσαλονικιώτικα punk πράγματα Γκούλαγκ, καθώς και με κάποια ακόμα ντόπια συγκροτήματα ανάλογης ηχητικής κατεύθυνσης (Electro Vampires, Regressverbot, Bazukers). Η αφίσα του event φέρει την υπογραφή του blog Biologica και διευκρινίζει ότι η οικονομική ενίσχυση «είναι απαραίτητη».

Την επομένη, Σάββατο 12 του Σεπτέμβρη, οι Zounds οδεύουν για τον Τύρναβο, ως headliners της 2ης μέρας του 5ου Φεστιβάλ Βρύσης (πρώτη μέρα είναι η Παρασκευή, με headliners τους Villagers Of Ioannina City), η οποία περιλαμβάνει επίσης τα Αρνάκια, τους Εκτός Ελέγχου και τους Astro-Not IV. Τα εισιτήρια του φεστιβάλ τιμώνται στα 5 ευρώ ανά ημέρα, ενώ υπάρχει και προσφορά διημέρου στα 8 ευρώ.

Προπώληση γίνεται στη Λάρισα: Hobo, Στο Περίπου, Walk The Line Tattoo Art Studio, Πέριξ και στο Φρούριο Η Τετάρτη. Υπάρχει επίσης ειδική πρόβλεψη για όσους θέλουν να έρθουν από μακριά, καθώς μπορούν να κάνουν κράτηση, στέλνοντας τα στοιχεία τους στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook, εδώ

{youtube}m8w14IaS8Us{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured