Δελτίο Τύπου

Απευθείας απο το L.A οι The Blank Tapes μαζί με του Γερμανούς The Roaring 420s, επισκέπτονται την Ελλάδα στα πλαίσια της ευρωπαικής τους περιοδείας για τέσσερις μοναδικές συναυλίες σε Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λάρισα και Αθήνα. Μην τους χάσετε! 
 
The Blank Tapes
 
Μετά απο πληθώρα ηχογραφήσεων μουσικής άμεσα επηρεασμένης απο την ψυχεδελική σκηνή της δυτικής ακτης των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ταλαντούχος και πολυσχιδής  Matt Adams ιδρύει τους B.T. Δημιουργώντας έτσι -παρέα με τα υπολοιπα μέλη της μπαντας- το καταλληλο μεσο για να υλοποιησει με οσο το δυνατo καλυτερο τροπο τις μουσικες εμμονες του. Σχήματα όπως Strawberry Alarm Clock, West Coast Pop Art Experimental Band, The Electric Prunes αποτέλεσαν την εφαλτήρία δύναμη για την δημιουργία του πρώτου τους άλμπουμ και να ακολουθήσουν ακόμα 5 κυκλοφορόντας τα μονοι τους η και σε πιο γνωστες δισκογραφικες εταιρειες όπως η Burger Records. Παράλληλα οι σωντανες τους εμφανισεις δεν περασαν απαρατήρητες με αποτελεσμα να περιοδευσουν σε αρκετες χωρες με σημαντικα σχηματα οπως The Oh Sees, R. Stevie Moore κλπ.
 
The Roaring 420s
 
Προέρχομενοι απο την Δρέσδη της Γερμανίας, απο το 2011, οι TR420S έχουν καταφέρει σε μά ομολογουμένως μικρή χρονική διάρκεια να καθιερωθούν στο μουσικό κοινό με τις εξαιρετικλες ζωντανες τους εμφανίσεις.
Συνδυάζοντας την μουσική παράδοση της Δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειων και το proto punk με την άρτια τεχνική τους κατάρτιση έχουν καταφερει να ακούγονται σαν μια διασταυρωση του Lou Reed με τον Ravi Shankar και τους Jefresson Airplane. 
Το τελευταιό τους άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Ιούλιο απο την Stoned Karma με τίτλο “What is Psych?”  και ήδη έχει αποσπάσει διδυραμβικά σχόλια.
 
4.12.2014 Beatnik s Bar, Ιωάννινα
5.12.2014 Κεντρική Πλατεία, Τρίκαλα
6.12.2014 Στο Περίπου, Λάρισα
7.12.2014 Six d.o.g.s., Αθήνα
 
Χρήσιμες πληροφορίες:
 
Εισιτήρια 
 
ιντερνετικά μέσω 

http://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/the-blank-tapes/

φυσικά σημεία προπώλησης, στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven, Ιανός, Reload 
 
12 ευρώ προπώληση
15 ευρώ τη μέρα της συναυλίας, στην είσοδο του Six d.o.g.s.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured