Δελτίο Τύπου

Οι απόλυτοι εκφραστές της σύγχρονης goth/electro σκηνής επιστρέφουν στη χώρα που αγάπησαν, αλλά και αγαπήθηκαν όσο λίγοι. 
 
Οι Diary of Dreams δημιουργήθηκαν το 1994 από τον Adrian Hates, βασικό συνθέτη και τραγουδιστή του συγκροτήματος. Από τα πρώτα τους βήματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τον χαρακτηριστικό τους ήχο. Σύντομα η φήμη τους εξαπλώθηκε σ’ ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα να θεωρούνται σήμερα ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στο χώρο του dark wave.
 
2 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα (με τους Diorama) και 4 χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, οι Γερμανοί επιστρέφουν στη χώρα μας. Σάββατο 15 Νοεμβρίου θα βρεθούν λοιπόν στην Αθήνα (Κύτταρο) και Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Eightball της Θεσσαλονίκης, τόσο για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “Elegies in Darkness”, όσο και για να μας θυμίσουν το «σκοτεινό» παρελθόν τους.
 
Τη συναυλία στη συμπρωτεύουσα θα ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς Technolorgy, οι οποίοι αποτελούν πλέον ένα από τα πιο υπολογίσιμα ονόματα του εγχώριου EBM/Industrial ήχου, με σταθερή παρουσία στο χώρο τα τελευταία 5 χρόνια. Support στην Αθήνα θα παίξουν οι 6.ABORTED.6.FETUS.6, οι οποίοι κινούνται στα βήματα των Ministry και Rob Zombie, καθώς και οι Sorrowful Angels, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, καθώς έχουν ήδη πολυάριθμους και φανατικούς φίλους στην εγχώρια goth και metal κοινότητα. 
 

{youtube}Ntk6B81kfH4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured