Δελτίο Τύπου

Lebanon_Hanover

Οι Lebanon Hanover μετά και από το δεύτερο επιτυχημένο LP,’’Why not just be solo?”που κυκλοφόρησε από τη Fabrika Records κι έγινε ανάρπαστο σε λίγες μόνο ημέρες, μας επισκέπτονται για δεύτερη φορά με νεορομαντικές διαθέσεις, στη σκηνή του Death Disco.
O William Maybelline και η ελληνικής καταγωγής, Larissa Iceglass, εκφράζουν με δυναμικές κιθάρες, σκοτεινά μπάσα και ιδιόμορφα, μελαγχολικά φωνητικά, τη δική τους εκδοχή στο New Wave.
Με εμφανή την αγάπη τους στη νεορομαντική σκηνή των 80’ς,οι Lebanon Hanover καταφέρνουν να δώσουν καινούργια σκοτεινά χρώματα στη μουσική τους ταυτότητα, με post punk/cold wave αναφορές και αξιομνημόνευτη σκηνική παρουσία.

*Οι Selofan είναι ένα πειραματικό minimal-synth ντουέτο από την Αθήνα. Αγαπούν τον αναλογικό ήχο και με ρετρό ιδιοσυγκρασία και διάθεση
φτιάχνουν σκληρές, ηλεκτρικές ιστορίες έχοντας ήδη αποκτήσει ταυτότητα και χαρακτήρα.
Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, συνοδεύεται και από διαφορετική, αμφίσημη αλλά πάντα ενδιαφέρουσα εισαγωγή - περφόρμανς .
Oi Selofan έχουν κυκλοφορήσει μια κασέτα στην βρετανική Vocoder Tapes
και το πρώτο τους 7’’ στην περίφημη Kernkrach (FKK series)
Έχουν ήδη αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστά φεστιβάλ του εξωτερικού.

*Ο Doric δεν είναι άλλος από τον Στάθη Λεοντιάδη, το μισό των Human Puppets, ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά minimal synth συγκροτήματα διεθνώς.
Γνωστός συλλέκτης αναλογικών συνθεσάιζερ / μηχανημάτων, εμπνευσμένος από την ηλεκτρονική σκηνή στα τέλη 70’ς, αρχές 80’ς, επιχειρεί εδώ μια πιο προσωπική μουσική, πάντα παίζοντας ζωντανά χωρίς καμιά χρήση software.
Το πρώτο του 7’’ κυκλοφορεί από τη Fabrika records.


Ώρα έναρξης 10 μ.μ.
Είσοδος 10 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured