Δελτίο Τύπου

 mariaminervaa

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το ΒΙΟS και οι NO! υποδέχονται την Εσθονή Maria Minerva με έδρα το Λονδίνο. Η Maria Minerva με την υπναγωγική της ποπ και την τελευταία της κυκλοφορία Cabaret Sixous  θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα live performance και ένα μοναδικό after πάρτι με βινύλια και την Σάντρα των ΝΟ! να μοιράζεται το μικρόφωνο μαζί της σε ένα bedroom disco πάρτι.

Η Maria Minerva είναι η Μaria Juur από την Εσθονία. Ως φοιτήτρια έγραφε κριτική για μουσική και για τέχνη, ενώ παράλληλα σπούδαζε Ιστορία της Τέχνης. Στο τρίτο έτος των σπουδών της άρχισε να φτιάχνει μουσική, της οποίας τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι ανάμεσα σε lo-fi και ποπ. Το πρώτο της μουσικό σχήμα είχε τον τίτλο MariaUNDMaria και ήταν ένα ντουέτο με την φίλη της Maria Arusoo.

Το 2009 μετακόμισε στο Λονδίνο για να κάνει πρακτική στο περιοδικό Wire και να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Goldsmiths.Το Λονδίνο την ενέπνευσε να συνεχίσει να κάνει μουσική στο δωμάτιο της. Το 2011 υπέγραψε με την hip ετικέτα  Not Not Fun από το Λος Άντζελες και τα νέα δεν άργησαν να διαδοθούν στην  underground κοινότητα του διαδικτύου. Μια σειρά δημοσιεύσεων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων δημιουργήσανε θόρυβο γύρω από το όνομα της.
Ο ήχος της Maria Minerva θυμίζει disco από άλλη εποχή, τα φωνητικά γεμάτα echo και delay γεμίζουν με ατμόσφαιρα τον χώρο.O obscure ήχος της ταιριάζει άψογα με την εικόνα της και η ίδια περιγράφει την μουσική της ως avant pop. Το κορίτσι της ημέρας, η Μaria Minerva, θα βρεθεί στο bios για ένα live performance και ένα after party με τους ΝΟ! στα πικάπ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  περιοδείας της.


Maria Minerva live & after party show (Not Not Fun Records/ ΕΕ)
Opening & closing set: NO!


Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 23.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured