avopolis.team

Το ολοκαίνουργιο 2310 FESTIVAL είναι μάλλον από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό της Βόρειας Ελλάδας.  Στις 6 και 7 Ιουλίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παρελάσουν ονόματα μύθοι, αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, από την pop και την rock μέχρι το heavy metal, σε ένα πρωτόγνωρο -για το μέγεθος και την πρωτοτυπία του- πολιτιστικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή!


Η πρώτη ημέρα (6 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον σκληρό ήχο.
Οι "Θεοί του Μέταλ" Judas Priest, οι Whitesnake του David Coverdale και οι δικοί μας Firewind συνθέτουν το καλύτερο metal line-up που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη. Και όμως, θα πλαισιωθούν από περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η δεύτερη ημέρα (7 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον ποπ και ροκ ήχο. Το μεγάλο όνομα είναι οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού James, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη μετά από τον θρίαμβο στο Θέατρο Γης προ διετίας. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι δυναμικοί My Excuse, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά ονόματα και για αυτή την ημέρα.

Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 29 Μαρτίου θα βρίσκονται και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Περισσότερες πληροφορίες για το 2310 FESTIVAL, αλλά και τα νέα ονόματα του line-up θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΜΟΝΟΗΜΕΡΑ - 45 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr.
 Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.
ΔΙΗΜΕΡΑ - 80 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured