Το bios σε συνεργασία με το Avopolis δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες να κερδίσουν από 5 μονές προσκλήσεις για το dj set της Veronica Vasicka και των In Trance 95 και 5 μονές προσκλήσεις για τα dj set των οοοο, Keep Shelly in Athens και Hana.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με τίτλο Bios)
ως την Παρασκευή 25/3 στις 19.00 για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.

To BIOS παρουσιάζει το 3 days w/ Synthia, ένα τριήμερο μουσικό αφιέρωμα με αφετηρία τον ηλεκτρονικό ήχο της δεκαετίας του 80, όπου κυριαρχούσαν τα αναλογικά συνθεσάιζερ, τα drum machines και οι minimal μουσικές δομές. Προβολές ταινιών, μουσική και εκλεκτοί καλεσμένοι σε ένα τριήμερο- καταγραφή της εξέλιξης του πρώιμου ηλεκτρονικού ήχου τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, η Veronika Vasicka, η δημιουργική δύναμη της Minimal Wave Records, της δισκογραφικής εταιρείας που επανέφερε το new wave της δεκαετίας του 80 στο προσκήνιο, σε μια πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα σε ένα μοναδικό DJ σετ. Μαζί της οι In Trance 95 σε ένα live set όπου θα παρουσιάσουν  κομμάτια από τον δίσκο τους Cities of Steel And Neon που κυκλοφορεί από την Minimal Wave.

H Veronica Vasicka είναι το κορίτσι πίσω από το ανεξάρτητο label  Minimal Wave με έδρα την Νέα Υόρκη, το οποίο ξεκίνησε το 2005 με σκοπό να μαζέψει όλα τα  διαμάντια της πρώιμης ηλεκτρονικής μουσικής από τα τέλη του ’70 και όλη την δεκαετία του ’80 και να τα φέρει στο φως της δημοσιότητας.

Tα dj set  της Veronica  ποικίλουν από minimal electro μέχρι σκοτεινή italo disco και από  house μέχρι new wave. Οι μουσικές της επιρροές και προτιμήσεις μιξάρονται στα decks  με την μοναδική  προσωπική της αίσθηση, κάνοντας πάντα το κοινό να χορεύει.Το 2010 η Veronica έπαιξε μουσική  στο ΜοΜΑ στην έκθεση με τίτλο  New Typography και σε πολλές άλλες θεματικές βραδιές στην Νέα Υόρκη, επίσης στο PS1 Contemporary Center του MoMA, στο κατάστημα  Miu Miu 57th Street store,στο  OAK NYC,στο Tribeca Grand αλλά και στην Γερμανία στο Cynetart Festival.

DJ & live sets (bios front/21.00)
Veronica Vasicka (Minimal Wave/US,dj set)
Ιn Trance 95(Minimal Wave/GR,live set)
Echovolt djs (Jimmy Jib & Dynamons/GR,dj set)

*μίνι παρουσίαση του synth CS01 από τους Ιn Trance 95*

Προβολές ντοκιμαντέρ(bios main/21.00)
New Wave Romantics (VH1)
Electropop (VH1)

Προβολές wave ταινιών ( bios cinematheque/21.00)
The Adventures of Buckaroo Bonzai (1984)
Liquid Sky (1982)


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011
Είσοδος:  10 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.00


http://minimalwave.com/

{competition}1{/competition}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured