Επιστροφή στο προσκήνιο για τον Coti K., που συνεχίζει τις ηχητικές του περιπέτειες με το όχημα The Man Of Managra, με το οποίο μας επισκέφθηκε τελευταία φορά το 2017, βγάζοντας τον δίσκο Half A Century Sun. Στις σελίδες μας, ο Βαγγέλης Πούλιος τον χαρακτήρισε ως «έναν παράξενο συνδυασμό μελαγχολίας και ελπίδας, μοναξιάς και συντροφικότητας, ματαιώσεων και υποσχέσεων» (ολόκληρη η κριτική του, εδώ).

Τώρα, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Tonight", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Tonight" βρίσκει τον Άνθρωπο από τη Managra να συνεργάζεται με τη Σtella, η οποία συνυπογράφει τους στίχους. Προλογίζει δε ένα νέο άλμπουμ, που λέγεται King Time και θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear στις 15 Μαρτίου (ψηφιακά, αλλά και σε μαύρο και λευκό βινύλιο).

Το άλμπουμ, όπως δήλωσε ο δημιουργός του, «γιορτάζει με αγάπη την ανθρώπινη ασημαντότητα, τις αλλεπάλληλες μικρές και μεγάλες καταστροφές αλλά και τη σημασία της προσπάθειας να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

Στις 30 Μαρτίου θα γίνει και επίσημη live παρουσίαση του King Time, στο Rabbithole. Οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες και καλό είναι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους. Τον Coti K. θα πλαισιώσουν οι Λαμπρινή Γρηγοριάδου (μπάσο, τενόρα κιθάρα, φωνητικά), Ρένα Ρασούλη (φωνητικά, πλήκτρα), Πάνος Γαλάνης (τύμπανα) & Εύα Ντούρου (πλήκτρα, θέρεμιν, φωνητικά).

{youtube}vW3nEg9F79o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured