news.team

Στον απόηχο της επιτυχίας των Villagers Of Ioannina City άρχισε να διαδίδεται στόμα με στόμα η φήμη και των Babel Trio, των οποίων το χαρακτηριστικό ηλεκτρικό λαούτο στέκει στο κέντρο μιας μουσικής με progressive rock και stoner αναφορές. Τους είδαμε κι εμείς πέρυσι ζωντανά στο Six d.o.g.s., όπου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον Διαμαντή Διαμαντίδη (δείτε την ανταπόκρισή του, εδώ).

Το πρώτο τους άλμπουμ Roots Electrified βγήκε πέρυσι, παρά ταύτα οι Δημήτρης Σιδερής (λαούτο), Μιχάλης Αυλωνίτης (μπάσο) & Γιώργος Ζαμπακάς (τύμπανα) κινήθηκαν γρήγορα και τώρα έχουν ήδη έτοιμη τη 2η δισκογραφική τους δουλειά. Προάγγελος, το τραγούδι "Xenos", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Xenos" προέρχεται από τον δίσκο The Island Of Cretal, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου από τη Labyrinth Οf Thoughts Records, σε περιορισμένη έκδοση 300 αντιτύπων. Την παραγωγή υπογράφουν ο Τίτος Καριωτάκης με τον Χρήστο Χαρμπίλα.

Οι Babel Trio θα υποστηρίξουν το άλμπουμ με την 3η κατά σειρά περιοδεία τους στην Ελλάδα, στα πλαίσια της οποίας θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή του Six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, μετά τις 21.00 (εισιτήριο: 7 ευρώ).

{youtube}MjX3FI-pSFE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured