φωτογραφία: Δημήτρης Μακρής
illustrator: Μυρτώ Δεληβοριά

«Το καλοκαίρι θα 'ρθει και θα πάρει κι εσένα μαζί
Στην ομορφιά του θα γίνεις χαζούλα, όπως ήσουν μικρή
Θα μας γυρίζεις την πλάτη σου ανοίγοντας το παρεό
Να σε κοιτάξει ο ήλιος, να σε κοιτάξει ο ήλιος»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ξανανοίγει την επιτυχημένη του Ταράτσα και το φετινό καλοκαίρι. Και το κάνει φρεσκάροντας, με νέα ενορχήστρωση, το τραγούδι του "Το Καλοκαίρι Θα 'Ρθει" από τον δίσκο Έξω του 2007: μπορείτε να ακούσετε τη νέα αυτή εκδοχή στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κομμάτι προλογίζει το νέο άλμπουμ του δημοφιλή τραγουδοποιού Η Ταράτσα Του Φοίβου, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στον Ιούνιο από τη Feelgood. Τον θίασο που τραγουδά μαζί με τον Δεληβοριά αποτελούν οι Σπύρος Γραμμένος, Νεφέλη Φασούλη, Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά, La Dandizette & Κωνσταντίνος Καρυπίδης.

Επίσης, την Τετάρτη 6 Ιουνίου ο Δεληβοριάς γίνεται η πρεμιέρα των φετινών παραστάσεων της Ταράτσας, οι οποίες θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Ιουνίου, του Ιουλίου & του Σεπτεμβρίου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στόχος είναι να προσφέρει στο κοινό «ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy».

Μόνιμος θίασος, δίπλα στον Δεληβοριά, θα είναι ο Θανάσης Αλευράς, η Νεφέλη Φασούλη, η La Dandizette και ο Alex De Paris.

Οι παραστάσεις της Τετάρτης 6 + Πέμπτης 7 Ιουνίου θα είναι αφιερωμένες στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και θα έχουν ως προσκεκλημένες την Αφροδίτη Μάνου και τη Μαρία Κηλαηδόνη.

Φέτος, ωστόσο, αξιοποιείται και η Δευτέρα, με την ενότητα του Επισκέπτη της Δευτέρας. Κάθε Δευτέρα βράδυ, δηλαδή, ο Δεληβοριάς θα γίνεται κι αυτός θεατής, αφήνοντας τη σκηνή σε έναν εκλεκτό καλλιτέχνη-επισκέπτη. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, με την Παυλίνα Βουλγαράκη.

{youtube}IyMrmxbjOKM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured