Μέσα στη χρονιά, οι Naxatras κυκλοφόρησαν το άλμπουμ ΙΙΙ και επιβεβαιώσαν το γκελ που έχει κάνει η σκληρή τους ψυχεδέλεια με ένα sold-out σόου στο Gagarin.

Στον σύνδεσμο μάλιστα παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του III "Spring Song", γυρισμένο από τον Dan Deutch.

Τώρα, το σχήμα ανοίγει τα φτερά του για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, αναγγέλοντας το πλήρες πρόγραμμα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας.

Η τουρνέ θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου από το μπαρ Vintage Industrial στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και θα τελειώσει με μια συναυλία στο Mixtape της Σόφιας (Βουλγαρία), στις 17 Νοεμβρίου. Ενδιάμεσα, οι Naxatras θα παίξουν και στη Βρετανία (26 Οκτώβρη στο Black Hear του Λονδίνου, ενώ θα εμφανιστούν και στο Σέφιλντ, στο Μπρίστολ και στο Μπράιτον), αλλά και στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Πράγα.

Συνολικά, αναμένεται να δώσουν 38 συναυλίες σε 15 χώρες. Σε κάποιες από αυτές τις εμφανίσεις θα τους συνοδεύσουν οι Αυστριακοί psychedelic doom rockers Timestone, ενώ σε κάποιες άλλες θα παίξουν οι «δικοί μας» Half Gramme Οf Soma, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ Groove Ιs Black.

{youtube}nWSbjuLy7xg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured