news.team

Τον Κίμωνα Χαραλάμπους τον μάθαμε στη δεκαετία του 1990 από τη δράση των Universal Trilogy και στη συνέχεια ως frontman των Sleepin Pillow, ενώ το 2017 παρουσίασε (ως Nomik) και το πρώτο του σόλο άλμπουμ I Ain't Gonna Be A King.

Τώρα, ο Nomik ανακοινώνει την έκδοση μιας ποιητικής συλλογής με τίτλο Της Επιστροφής Της Διαδοχής και, με την ευκαιρία, έρχεται στην Αθήνα για μια σπέσιαλ βραδιά παρουσίασής της στο δισκοπωλείο Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή).

Στις 19.00 λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης 12 Απριλίου, ο Nomik θα στήσει στο Syd Records ένα ακουστικό live παρέα με τη Lia Hide, στο οποίο θα παρουσιάσει το I Ain't Gonna Be A King για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Κατόπιν, στις 20.00, όλα μετακομίζουν στον πάνω όροφο, στο Barrett, όπου θα γίνει η παρουσίαση της συλλογής και θα ακολουθήσει πάρτυ.

Η ποιητική συλλογή Της Επιστροφής Της Διαδοχής κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες. Όπως μαθαίνουμε από το συνοδευτικό δελτίο Τύπου, «αποτελεί ένα κολάζ στίχων από τραγούδια ξεχασμένα και μελωδίες που ποτέ δε γράφτηκαν, ένα ψηφιδωτό από επτασφράγιστες αλήθειες και μυστικά φανερωμένα, ένα μωσαϊκό από τόπους, ανθρώπους κι ανεκπλήρωτα όνειρα».

{youtube}ofbS9Nz2u2o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured