news.team

«Κι όποτε πάμε να σηκώσουμε κεφάλι
έρχεται κάτι και μας δίνει μια γερή
να πάμε ακόμα πιο βαθιά μεσ’ το ποτάμι
και να χαθούμε μεσ’ του κόσμου τη βουή»

Σχεδόν 7 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία στούντιο δουλειά της Ελένης Τσαλιγοπούλου Τα-Ρι-Ρα (2011), με την οποία αποπειράθηκε να μας συστηθεί ως τραγουδοποιός.

Η ώρα της επιστροφής έχει πλέον σημάνει για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια και αυτές τις μέρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "Καπνός" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο "Καπνός" είναι σε μουσική δική της και του Σπύρου Χατζηκωνσταντίνου, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Κώστας Λειβαδάς. Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Χατζηκωνσταντίνου, ενώ την Τσαλιγοπούλου πλαισιώνουν ως μουσικοί οι Bogaz Musique, το συγκρότημα που τη συνοδεύει τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και τα δεύτερα φωνητικά, όπου βρίσκουμε τόσο τον ίδιο τον Λειβαδά, όσο και άλλα γνωστά ονόματα: τη Γιώτα Νέγκα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Απόστολο Ρίζο και τον Σταύρο Σιόλα.

Ο "Καπνός" προέρχεται από το νέο της άλμπουμ Των Φίλων Τα Σπίτια, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Σάββατο 21 Απριλίου, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στον Μύλο.

{youtube}diUnM-lDpqU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured