news.team

Αν και τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Καλοφωλιάς και ο Γιώργος Καρανικόλας υπήρξαν ενεργοί με τα side projects τους, βρήκαν καθώς φαίνεται χρόνο και για τους Last Drive.

Το ιστορικό αθηναϊκό σχήμα έχει να φανεί στη δισκογραφία από το ΕΡ News From Nowhere του 2012. Τώρα, όμως, δίνουν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Snakecharmer", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Snakecharmer" προέρχεται από ένα νέο άλμπουμ με τίτλο The Last Drive, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Labyrinth Of Thoughts στις 20 Απριλίου, σε παραγωγή Jim Spliff και Νίκου Αγγλούπα (Ottomo). Θα περιλαμβάνει 8 δικές τους συνθέσεις και θα έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτά. Ανάμεσά τους βρίσκονται κομμάτια που δεν έχουν παρουσιαστεί, αλλά και highlights από τις ζωντανές τους εμφανίσεις ήδη γνωστά στους fans, όπως το "Always The Sun" και το "White Knuckles", η πρώτη εκδοχή του οποίου ακούστηκε στο ντοκιμαντέρ Fascism Inc.

O δίσκος αφιερώνεται στη μνήμη του αγαπημένου Fred Cole των Dead Moon, που χάθηκε πρόσφατα, και θα γίνει διαθέσιμος σε 4 διαφορετικές μορφές:

1. Die Hard Edition
100 χειροποίητες τσάντες πλάτης (σχεδιασμένες από τη φίρμα Zanderella handmade bags) με stencil "The last drive" που περιλαμβάνουν:

α) το βινύλιο σε βιολετί χρώμα. Τυπώθηκαν 100 κόπιες σε αυτό το χρώμα, το οποίο θα περιλαμβάνεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση.

β) t-shirt με σχέδιο που δημιουργήθηκε από την Eva M. Grey επίσης αποκλειστικά για τη die hard edition (υπώθηκαν στο "The Lab T-shirt Athens)

γ) CD σε jewel case, με 8σέλιδο ένθετο.

2. βινύλιο σε κίτρινο χρώμα: 300 αντίτυπα

3. βινύλιο σε μαύρο χρώμα: 350 copies

4. CD: 200 copies

{youtube}xnvGbgqThTY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured