Ιωάννα Νικολάου

Δήλωσε συμμετοχή!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα των εκδόσεων ΟΞΥ στο Facebook και στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο "Η Πορφυρή Χήρα", συμπληρώνοντας τα κάτωθι στοιχεία στο κύριο μέρος του. 

Όνομα: 

Επώνυμο: 

Ηλικία: 

Πόλη:

Διεύθυνση e-mail: 

Κινητό τηλέφωνο:  

Ο διαγωνισμός μας έληξε.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Οπισθόφυλλο

Είπαν ότι οι δολοφονίες ήταν έργο του Σατανά, όμως η Μπεατρίς Σκάρλετ, η κόρη του φαρμακοποιού, εντοπίζει τα ίχνη ανθρώπων. Είπαν ότι ο θεός τούς τιμωρεί, όμως εκείνη συγκρατεί τους συμπολίτες της στη μικρή αγροτική κοινότητα για να μην ολισθαίνουν προς την υστερία. Η Μπεατρίς ζει σε μια εποχή –18ος αιώνας– όπου βασιλεύουν η θρησκοληψία και η δεισιδαιμονία, όπου ο απόηχος από τις μάγισσες του Σάλεμ δεν έχει σβήσει ακόμη. Όμως η ίδια είναι δυναμική και ανεξάρτητη, θαρραλέα και χαρισματική και δεν θα διστάσει να έρθει αντιμέτωπη με τον πραγματικό διάβολο…

Η Πορφυρή Χήρα είναι το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του Graham Masterton, με πρωταγωνίστρια την Μπεατρίς Σκάρλετ, μια γυναίκα με οξυδέρκεια και βαθιά γνώση των βοτάνων και των ιδιοτήτων τους. Θα μπορέσει άραγε να δώσει εξήγηση σε όλα τα δεινά που πλήττουν το μικρό χωριό; Πώς θα κατορθώσει να πείσει τη μικρή θεοφοβούμενη κοινωνία πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι πιο κακός κι από τον ίδιο τον Σατανά;

Ακολουθήστε την Μπεατρίς σε αυτή την περιπέτεια που υπόσχεται να σας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να σας δώσει έναν λόγο να αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει η μητέρα φύση σε συνδυασμό με την ανθρώπινη εφευρετικότητα. Μια δύναμη που χειραγωγεί τον νου και φυτεύει τον φόβο στα βάθη της ψυχής.

porfurixira_keimeno.jpg

Graham Masterton, συγγραφέας
Ο Graham Masterton γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1946. Έχει εκδώσει περισσότερα από τριάντα πέντε μυθιστορήματα τρόμου και τρεις συλλογές διηγημάτων. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Edgar και Bram Stoker, και έχει επίσης προταθεί για το World Fantasy Award. Ζει στην Αγγλία. 

James Herbert, συγγραφέας

Ο Graham Masterton είναι ένας από τους λίγους πραγματικούς μετρ του μυθιστορήματος τρόμου. 

New Books Magazine
Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δουλεμένοι, με την Μπεατρίς να αναδεικνύεται ως η νέα συναρπαστική ηρωίδα.

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-960-436-532-6
Tίτλος πρωτοτύπου: Scarlet Widow
Συγγραφέας: Graham Masterton
Μετάφραση: Μαρία Μουντοκαλάκη
Χρονολογία Έκδοσης: 2018
Αριθμός σελίδων: 424
Διαστάσεις: 14 (πλάτος) x 21 εκ. (ύψος)
Επιμέλεια έκδοσης: Οξύ
Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured