news.team

φωτογραφία: Νίκος Ζαραγκόπουλος

Ο γνωστός μας από τους Last Drive και τους BLML Γιώργος Καρανικόλας είναι κινητήριος μοχλός πίσω από μία ακόμα εγχώρια μπάντα, τους Omega Ray (Ω-Ray). Οι οποίοι πρότειναν με το ντεμπούτο τους ένα χαρμάνι ψυχεδελικών και kraut rock στίχους, που τόλμησε να «μιλήσει» ελληνικά.

Τώρα, ο Καρανικόλας και οι συνοδοιπόροι του (Στέφανος Φλώτσιος, Μόνο Κάκτος & Κώστας Λουκόπουλος) ετοιμάζονται να παρουσιάσουν live αυτό το ντεμπούτο, σε μια σπέσιαλ βραδιά στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Βικτώρια), μεθαύριο Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dead Ends.

Σε συνεργασία με τη διοργάνωση, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε τη συναυλία.

Ο διαγωνισμός μας λήγει Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 22.00 και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Omega Ray» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το βράδυ της Πέμπτης 18/1, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}Xl4h0bMyPaI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured