news.team

«Σύνορο εσύ δικό μου
πιο μακριά δεν έχει φως μου
Με κοιτάζεις και τα χάνω
αχ, να σ' είχα παραπάνω»

Δύο χρόνια μετά τον δίσκο 9+1 Ιστορίες (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτόν ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), η Ελευθερία Αρβανιτάκη ιδρύει το δικό της label rEAct και φαίνεται να προετοιμάζει την επιστροφή της.

Λεπτομέρειες ακόμα δεν είναι γνωστές για το τι ακριβώς «ψήνεται», πάντως έχουμε τώρα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε". Το οποίο διαθέτει το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία Μάιρας Στυλιανού -το βλέπετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε" υπογράφεται συνθετικά από τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη, με τους στίχους να ανήκουν στην εδώ και 13 χρόνια συνεργάτιδα της ερμηνεύτριας, Λήδα Ρουμάνη. Η επιλογή του Δράκου Κτιστάκη είναι αξιοσημείωτη, δείχνοντας ίσως την ανάγκη της Αρβανιτάκη να κινηθεί προς νέα ηχητικά μονοπάτια -γνωρίζονται άλλωστε καλά, καθώς ο δεξιοτέχνης jazz drummer είναι σταθερός της συνοδοιπόρος εδώ και μια 8ετία.

Χαρακτηριστική είναι όμως και η συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ, στους οποίους οφείλεται η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού. Πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις ουσιαστικής ανανέωσης της παράδοσής μας, στο σύγχρονο δισκογραφικό σκηνικό.

Οι κυκλοφορίες του label rEAct θα διανέμονται από την Panik Oxygen.

{youtube}xDGUoV-sXWU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured