Το 11ο Vinyl Is Back είναι πια προ των πυλών, καθώς ξεκινά μεθαύριο Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, με τις εκδηλώσεις να είναι τριήμερες, λήγοντας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Θα διεξαχθεί δε στο γνώριμό του πια «λημέρι», δηλαδή το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων (Ιουλιανού 33-35 & 3ης Σεπτεμβρίου), με την είσοδο να είναι ελεύθερη στο κοινό.

Πλέον, η μεγαλύτερη γιορτή βινυλίου στη χώρα μας περνάει και στην έκδοση ζωντανών ηχογραφήσεων, αποκλειστικά από όσες λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των events. Τη δράση αυτή εγκαινιάζουν τα Υπόγεια Ρεύματα με το συλλεκτικό βινύλιο Vinyl Is Back Live Sessions Vol. 1. Διαδοχικά, στους συνδέσμους παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα περιεχόμενα ακούγοντας τα τραγούδια "Έρημα Καράβια", "Ξένος" και μια διασκευή στο "Which Side Are You On?" της Florence Reece.

{youtube}dwoSnHW1xRI{/youtube}

Ο δίσκος θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του επικείμενου 3ημέρου, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.00, στην οποία θα μιλήσουν ο διοργανωτής του Vinyl Is Back, Δημήτρης Αντωνάκος, ο Νίκος Γιούσεφ ως επιμελητής αυτών των Vinyl Sessions, ο Θοδωρής Μανίκας και ο Γιάννης Χριστοδουλάτος από το Sweetspot Studio.

{youtube}CBLSwsIJUSc{/youtube}

Στο άλμπουμ περιέχεται η συναυλία που έδωσαν τα Υπόγεια Ρεύματα στις 19 Μαρτίου 2017, στα πλαίσια του 10ου Vinyl Is Back. Ο δίσκος έχει κοπεί σε 500 αντίτυπα και θα διατίθεται αποκλειστικά στην εκδήλωση. Σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live: μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

{youtube}1XMCYPtwk-Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured