Τελευταία, περισσότερο διαβάσαμε για τις δικαστικές περιπέτειες του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την ελληνική εφορία σχετικά με μη δηλωθέντα κέρδη από την καριέρα του (υπόθεση για την οποία όχι μόνο αθωώθηκε, μα πήρε και σεβαστή αποζημίωση), παρά ακούσαμε νέα μουσική εκ μέρους του: ο τελευταίος του ολοκληρωμένος δίσκος Η Αγάπη Δυναμώνει είναι 4 χρόνια πίσω (2013).

Φέτος το καλοκαίρι, όμως, ο 38χρονος pop star πέτυχε να επανέλθει ξανά στα φώτα της επικαιρότητας, με ένα τραγούδι που όχι μόνο το έπαιξαν τα ραδιόφωνα, μα συζητήθηκε και έξω από τη συνηθισμένη βάση νεαρών fans που ακολουθεί τα βήματά του.

Ο λόγος για το "Κοίτα Με", το βιντεοκλίπ του οποίου μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Το κομμάτι βρήκε τον Κύπριο ερμηνευτή και συνθέτη να συνεργάζεται και πάλι με τη Λίνα Νικολακοπούλου -η αρχή είχε γίνει το καλοκαίρι του 2016, με το "Κράτα Με Εδώ". Η τελευταία υπογράφει βέβαια τους στίχους (όπου υπάρχει και το τσιτάτο του τίτλου «Δεν ξέρω πώς και πού να στείλω
μια selfie μου»), με τη μουσική να ανήκει στον ίδιο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ψήνεται μια ευρύτερη δισκογραφική συνεργασία για κάποιο νέο άλμπουμ. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφόρηση.

{youtube}mFNmxLjMo50{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured