Αναστασία Τουρούτογλου

Η 9η κατά σειρά εκδήλωση στη σειρά Vinyl is Back ετοιμάζεται να λάβει χώρα στο Μουσείο Αυτοκινήτων (Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35, 4ος όροφος, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια & Μετρό Ομόνοια), στις 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου. Για ακόμα μία φορά με ελεύθερη είσοδο και με πλήθος παράλληλων δράσεων, στοχευμένες να ικανοποιήσουν τόσο τους παραδοσιακούς μανιακούς του βινυλίου, όσο και τη νέα γενιά που ασχολείται μαζί του, στο μεγαλύτερο σχετικό event το οποίο διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Το Vinyl is Back 9 είναι αφιερωμένο στη μουσική διαδρομή από ό,τι ονομάζουμε «κλασικό rock» ως τη σύγχρονή μας electronica και θα καλύψει και νέες κυκλοφορίες βινυλίου, πέρα από τη μεγάλη γκάμα που θα είναι διαθέσιμη γύρω από το παρελθόν. Διάφοροι σπάνιοι δίσκοι θα δημοπρατηθούν και αυτή τη φορά σε πλειστηριασμό, τώρα σε ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο του Μουσείου και με δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής για όσους δεν μπορέσουν να είναι παρόντες.

Επιπλέον, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 16.30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί και ένα secret gig. Το όνομα της μπάντας δεν θα αποκαλυφθεί, είναι όμως οπωσδήποτε ξένο συγκρότημα (το πρώτο που θα εμφανιστεί στη διοργάνωση) και αναμένεται να βάλει μια ιδιαίτερη rock σφραγίδα.

Κατά τα λοιπά, θα εμφανιστούν live οι Ciccada με νέα 7μελή σύνθεση και με καινούριο ΕΡ (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 16.00), οι Robert Sin & The Huckleberries (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 13.00), η νέα μπάντα της Εύης Χασσαπίδου-Watson She Tames Chaos (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 14.00), οι Pickin' Fingers (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 17.00), ενώ θα υπάρξει και συλλεκτική live εμφάνιση του Ηρακλή Τριανταφυλλίδη και του συγκροτήματος Λερναία Ύδρα (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 17.00).

Στη γιορτή αυτή θα συμμετάσχει και το περιοδικό Metal Hammer, το οποίο γιορτάζει 32 χρόνια παρουσίας και τάζει πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους φίλους του που θα δώσουν το μεταλλικό παρών στο Μουσείο Αυτοκινήτων. Εκ μέρους του, μάλιστα, θα παίξει και ειδικό DJ set ο Χάκος Περβανίδης (Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 17.00).

Τέλος, θα επαναληφθεί και το δημοφιλές Mystery Bag! Πενήντα μαύρες σακούλες, σφραγισμένες, που θα περιέχουν τουλάχιστον 5 βινύλια η καθεμιά (σε άριστη κατάσταση), θα κρύβουν 5 σπάνιους δίσκους για τους τυχερούς που θα τις αποκτήσουν.

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου:  5 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Πάρκινγκ: διαθέσιμο (3 ευρώ ημερησίως)

{youtube}UvrI2TQt3fA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured