Αναστασία Τουρούτογλου

Φωτογραφία: Τίνα Αλεξοπούλου

Μεθαύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο ΕΡ του Χρήστου Αλεξόπουλου MeanTime Sessions, μία επετειακού χαρακτήρα κυκλοφορία στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων από την ίδρυση της Puzzlemusik.

Το άλμπουμ MeanTime είχε κυκλοφορήσει το 2012, λαμβάνοντας καλές κριτικές (θυμηθείτε τη δικιά μας, με την υπογραφή του Βαγγέλη Πούλιου, με ένα κλικ εδώ). Ο ίδιος ο Αλεξόπουλος έχει πει ότι ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στούντιο χωρίς προαποφασισμένο υλικό, με αποτέλεσμα να ηχογραφηθούν κάμποσα -και ετερόκλητα- κομμάτια, περισσότερα από όσα εν τέλει χώρεσαν στη δεκάδα που αποτέλεσε τον δίσκο: «Τελικά μερικά  κομμάτια που όταν τα ηχογραφούσα μου ήταν αδιανόητο ότι θα έμεναν εκτός άλμπουμ, έμειναν προς έκπληξη μου εκτός του τελικού tracklist».

Μερικά λοιπόν από αυτά τα παραλειπόμενα, μαζί με ορισμένες από τις πιο ...απρόβλεπτες στιγμές που προέκυψαν τότε στο στούντιο ARTRACKS, στις ηχογραφήσεις με τον Αλέξη Μπόλπαση, απαρτίζουν τώρα το MeanTime Sessions EP -στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε το "Was I A Big Spender?".

Το ΕΡ θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή: Streaming (Spotify, Tidal κλπ.) και Download (i-Tunes, Google play κλπ).

{youtube}rm88C2ZLHAA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured