Αναστασία Τουρούτογλου

Μια μπάντα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της νέας video πλατφόρμας www.tivitter.gr είναι οι Dreamy Whispers. Με ιδιαίτερο στυλ σε διασκευές γνωστών κομματιών με φωνές, κιθάρα και μπάσο, οι Dreamy Whispers, που τα μέλη τους δραστηριοποιούνται για πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, έχουν ανεβάσει στο tivitter.gr 6 τραγούδια τους.

Οι Dreamy Whispers είναι οι: Ειρήνη Ψυχράμη (φωνή), Αποστόλης Ψυχράμης (κιθάρα, φωνή), Fotis "ingie" Papatheodorou (μπάσο, κιθάρα), Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Βιργινία Φραγκούλατζη (φωνητικά), Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου (φωνητικά). Τα vocal arrangements των τραγουδιών είναι από τους Dreamy Whispers και το sound engineering και το live recording από τον Fotis "ingie" Papatheodorou. Το concept και το visualization των βίντεο είναι από τους Brothers Online.

Στα άμεσα σχέδια τους είναι η δημιουργία σετ τραγουδιών με σκοπό την παρουσίαση τους σε όλη την Ελλάδα.

Δες το "The Way You Make Me Feel" στη video πλατφόρμα Tivitter: http://tivitter.gr/episode/the-way-you-make-me-feel-michael-jackson/

Μπες στο tivitter.gr και δες όλα τα βίντεο των Dreamy Whispers καθώς και άλλα βίντεο που περιλαμβάνουν ακόμα και σειρές μυθοπλασίας. Όλα τα βίντεο που ανεβάζει το tivitter.gr είναι μέχρι 3,5 λεπτά. Άλλωστε το λέει και το σλόγκαν τους ότι «Όλα τα ωραία διαρκούν λίγο».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured