Αναστασία Τουρούτογλου

Γερμανικής καταγωγής μα εγκατεστημένη στην Αθήνα, όπου και διέμενε με τον άντρα της, η Ελισάβετ Σέφερ ήταν σολίστ στην Καμεράτα. Την περασμένη Παρασκευή όμως, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πρόβας της ορχήστρας για την επικείμενη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, ύστερα από διαπληκτισμό με έναν συνάδελφο μουσικό.

Αμέσως μετά, εγκατέλειψε την πρόβα (κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ από το 1991 που συμμετέχει στην Καμεράτα), τηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή της να ακυρώσει το ραντεβού τους και φαίνεται να γύρισε σπίτι της, αφού ο σύζυγός της βρήκε εκεί τη βιόλα και τα υπόλοιπα πράγματά της. Κατά τα φαινόμενα, τον τελευταίο καιρό η γυναίκα του αντιμετώπιζε ζητήματα με τα νεύρα της.

Έκτοτε, τα ίχνη της Σέφερ χάθηκαν και το κινητό της ήταν μονίμως κλειστό. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και άρχισε έρευνες, οι οποίες όμως δεν είχαν αποτελέσματα. Τελικά, σήμερα το πρωί ένας περιπατητής στον Λυκαβηττό τη βρήκε νεκρή, με κομμένες τις φλέβες και ειδοποίησε τις αρχές.

Οι επιφανειακές ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, αναμένεται όμως η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση για να καθοριστεί αυτό, καθώς δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured