Αναστασία Τουρούτογλου

Φαίνεται πραγματικά απίστευτο, αλλά η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Δήμου Αθηναίων που πολλοί είδαμε στην αλλαγή του χρόνου στις τηλεοράσεις μας, κόστισε λέει ...183.014,16 ευρώ!

Μιλάμε ασφαλώς για ένα υπέρογκο, αδικαιολόγητο και προκλητικό ποσό σε καιρούς που τόσοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έχουν μείνει άνεργοι και έχουν φτωχοποιηθεί. Ευθύνη βέβαια για το οποίο έχει η δημοτική αρχή, θα είναι ψεύτης όποιος πει πως κάτι τέτοιο δεν αντανακλά τελικά στον Γιώργο Καμίνη, χαλώντας του το ευρύτερο εκσυγχρονιστικό/μεταρρυθμιστικό προφίλ το οποίο καλλιεργεί και είναι πράγματι αγαπητό σε σημαντική μερίδα των Αθηναίων. Δεν λέμε ασφαλώς ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη σπατάλη, καλώς όμως ή κακώς, είναι ο επικεφαλής του Δήμου και ο πρώτος που θα πρέπει να ελέγξει τα κακώς κείμενα και να δώσει απαντήσεις στην κοινή γνώμη. Ειδικά όταν υπερασπίζεται ένα τέτοιο υπερκομματικό προφίλ, που θέλει να τηρεί αποστάσεις από λογικές παλιότερων καιρών ευνοιοκρατίας και άκριτης διασπάθισης δημόσιου χρήματος.

Και μάλιστα, όταν προκύπτουν τιμολόγια πέρα από κάθε λογική για ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει διοργάνωση συναυλίας. Γιατί τελικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών στο οποίο βασίστηκε και το άρθρο στο e-tetRadio που υπέγραψε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (και μπορείτε να διαβάσετε εδώ), τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα δεν πήγαν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τον Πάνο Μουζουράκη, τη Sugahspank! και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου.

Η μερίδα του λέοντος, πήγε στις διοργανωτικές ανάγκες της εταιρίας View Master. Μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τη χρέωση 34.750 ευρώ για ...backline, μικρόφωνα, κάγκελα, κεράσματα για καλλιτέχνες και επισήμους και ...φωτοτυπίες

και να τραβήξετε κι εσείς, μαζί μας, τα μαλλιά σας.

{youtube}shgYQNsDtsg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured