avopolis.team

Πολλά και καλά electro pop single και άλμπουμ κυκλοφόρησαν φέτος. Η electro pop έχει αρχίσει να γίνεται mainstream και το ακούς στα άλμπουμ των Katy Perry, Taylor Swift, Lilly Allen, Charli XCX. Οι Future Islands ακούγονται σαν να έχουν έρθει από το 1984 και το “Seasons” είναι αριστούργημα. Επιτέλους ένα λαμπερό synth pop τραγούδι κυκλοφορεί από τη 4AD!!



Αγαπημένο μας άλμπουμ για φέτος το Destiny Room των Twins Natalia. Minimal synth, με γυναικεία φωνητικά που σε στοιχιώνουν. Εκπληκτικό! Οι Erasure κυκλοφόρησαν το Violet Flame, το οποίο, με βοήθεια από τον Richard X στη σύνθεση και στην παραγωγή, ακούγεται σαν συνέχεια του Nightbird, βάζοντας τέλος στην κοιλιά που είχαν κάνει με τα τελευταία άλμπουμ.Οι Sin Cos Tan του Jori Hulkkonen συνεχίζουν να κυκλοφορούν υπέροχα άλμπουμ (τριτο μέσα σε τρία χρόνια) και επιτέλους οι Haerts κυκλοφορούν το ντεμπουτο τους.Το Hemiplegia EP το είχαμε λιώσει και περιμέναμε πώς και πώς για το ντεμπούτο τους. Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι τους και θα μας θυμηθείτε.

Μόλις διαβάσετε ένα απόσπασμα από το κείμενο των Marsheaux που περιλαμβάνεται στην ετήσια ειδική έκδοση του περιοδικού SONIK με τα καλύτερα της χρονιάς που κυκλοφόρησε. Εκεί θα βρείτε και τις λίστες (και τα σχόλιά τους) με τα καλύτερα της χρονιάς.

bestof2014

Η ετήσια ειδική έκδοση του περιοδικού SONIK με τα καλύτερα της χρονιάς έχει γίνει θεσμός. Πέρσι ήταν και η κορυφαία χρονιά σε πωλήσεις, με μια έκδοση συλλεκτική, σχεδόν βιβλιοπεριοδικό, και με τη συμμετοχή από portal και καλλιτεχνών. Φέτος, προσπαθήσαμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, έχοντας ως βάση βέβαια τον κορμό της περσινής.

Η ετήσια έκδοση του μουσικού περιοδικού SONIK περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε από το 2014: τα κορυφαία άλμπουμεντός και εκτός συνόρων, τα καλύτερα κομμάτια από όλα τα είδη,μαζί με τη μουσική ανασκόπηση με όλα όσα έγιναν (δισκογραφικά και συναυλιακά) μέσα στη χρονιά, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και μουσικών portal που διαβάζουμε.

Συμμετέχουν:
Avopolis.gr | Rocking.gr | Mic.gr | Mixgrill.gr | Akouauto.gr | Progrocks.gr 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Φοίβος Δεληβοριάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Hannah Williams & The Tastemakers, Γιώργος Κοντραφούρης, Νίκος Μπιτζένης, Π.Ε. Δημητριάδης, Marsheaux, Cyanna / Mercury, Stereo Mike, Mechanimal, Villagers Of Ioannina City, Katerine Dusk, Fotonovela, Πλέγμα, Rec, Bang La Decks, Claydee, Χρήστος Αλεξόπουλος, My Drunken HazeΣχήμα: 21x27,5 εκ. / Σελίδες: 116 / Εξώφυλλο: Velvet 300γρ. με πλαστικοποίηση matt / Τιμή: 5,90€ 

sonik98periexomena

 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured