Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού BΕΤΟΝ 7, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, δίνει τις τρεις τελευταίες του παραστάσεις ο Δημήτρης Μαραμής 8, 22 και 29 Δεκεμβρίου  παρουσιάζοντας την  καινούργια του μουσική  παράσταση με τίτλο «Π Α Θ Ο Σ». Τραγούδια, μουσικές και κείμενα του συνθέτη, που κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού, έντονων και τολμηρών αισθημάτων.

Το Avopolis, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μαραμή  προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις εμφανίσεις, στις 8, 22 και 29 Δεκεμβρίου.
 Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Μαραμής» στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Σε περίπτωση που έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις παραστάσεις, γράψτε "Οποτεδήποτε". Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (21:15).

BETON 7, Πύδνας 7, Βοτανικός
Τηλέφωνο: 2107512625

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured