Η Μήδεια του Ανούιγ είναι μια γυναίκα που διεκδίκησε το απόλυτο… στη ζωή… στον έρωτα. Υπερέβη την κοινωνική δεοντολογία, υπερέβη τον καθωσπρεπισμό της. Ως γνήσια ηρωίδα το παίρνει πάνω της… αναλαμβάνει, απαιτεί… αρνείται να γεράσει, αρνείται να συμβιβαστεί …να ενταχθεί στον κόσμο των ενηλίκων. Γιατί η Μήδεια  είναι πάνω απ’ όλα ένα αθώο κορίτσι, μια μικρή κόρη, αγνή και απαιτητική. Μια γυναίκα που εξακολουθεί να πιστεύει στα παραμύθια.

Το Avopolis, σε συνεργασία με το θέατρο Altera Pars  προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την Σάββατο 11 και την Κυριακή  12 Δεκεμβρίου.
 Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Μήδεια» στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Σε περίπτωση που έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις παραστάσεις, γράψτε "Οποτεδήποτε". Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (21:30).

Θέατρο Altera Pars, Μ. Αλεξάνδρου 123-Κεραμεικός.
Τηλέφωνο: 210-3410011

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured