Ναταλία Πετρίτη

Τον Σεπτέμβρη του 2023, ένα διήμερο φεστιβάλ σε δύο διαφορετικά stages, ετοιμάζεται να διερευνήσει την ηχητική και καλλιτεχνική ταυτότητα ενός μεγάλου μέρους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της εγχώριας σκηνής.

Έτσι, Pan Pan, Σtella, the Boy, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Nalyssa Green, Melentini, Krista Papista, Veslemes, the Callas, Sillyboy’s Ghost Relatives, Sci-Fi River, Lunar, $oft $kull, the Model Spy, Degear0001, My Brother the Couch, Δημήτρης Γλυφός και My Wet Calvin θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας στο Πάρκο Πλύφα λίγο πριν το τέλος της μετακαλοκαιρινής επανόδου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, ο πρώτος επίσημος δίσκος των Κόρε. Ύδρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ολότητά του από συγκρότημα-έκπληξη, πράγμα που αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο για να βρεθούμε σε μια πολύ ελπιδοφόρα διοργάνωση που θα αναδείξει την εναλλακτική σκηνή της Αθήνας (και όχι μόνο).

Το Αγοραφοβικό φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται με διαφορετικό επιμελητή κάθε χρόνο και την αρχή κάνει φέτος ο Άρης των My Wet Calvin.

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του και για να μπούμε στο κατάλληλο mood, να και μια playlist με… αγοραφοβικά hits που ετοίμασε ο Άρης.

https://open.spotify.com/playlist/1qCu6cgbgb4KyALq4CvhCf?si=3e301ce95c9d495d

a

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured