Ναταλία Πετρίτη

Ο Theodore υποδέχεται για άλλη μια χρονιά τη φθινοπωρινή σεζόν στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο. Έπειτα από τις μοναδικές βραδιές του περσινού Οκτωβρίου, με τρία συνεχόμενα sold out, την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρο του Λόφου των Nυμφών για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία.

Ο μαγευτικός Λόφος των Νυμφών, που προσέλκυσε το κοινό πέρυσι, αποτελεί πλέον αναμφίβολα τον καταλληλότερο χώρο για να φιλοξενήσει το προσωπικό ecstatic performance του Theodore, με επιρροές από τη sci-fi κουλτούρα, όπως αυτές αποτυπώνονται στο 4ο album του “The Voyage”.

Ένα εικονικό ταξίδι προς το διάστημα υπό τη συνοδεία ambient ηχοτοπίων σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό light show, που σε ταξιδεύει πνευματικά πέρα από τη δυστοπική πραγματικότητα σε ένα νοητό αστεροσκοπείο.

O Theodore επιστρέφει με full band στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών για δύο συναυλιακές βραδιές στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην κορυφή του Λόφου Νυμφών, μπροστά στο εμβληματικό κτίριο του Αστεροσκοπείου, με θέα τα φώτα της Νοτιοδυτικής Αθήνας από τη μια και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης από την άλλη, κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού.

Η εμπειρία ξεκινά από την ώρα που ανεβαίνεις τον λόφο και συνεχίζεται ως και το τέλος αυτού του ιδιαίτερου live, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαζί με τον Theodore, θα έχουν την ευκαιρία να ανηφορίσουν προς το τηλεσκόπιο Δωρίδη για παρατήρηση του ουρανού και των πλανητών του γαλαξία μας που θα είναι ορατοί εκείνο το βράδυ.

Save the Date: Την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού κάτω από τα αστέρια!

Κλείστε τη θέση σας έγκαιρα καθώς και οι δύο βραδιές θα κρατήσουν τον αποκλειστικό τους χαρακτήρα με περιορισμένες θέσεις!

Το album “The Voyage” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 από τη United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο Διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας.

Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, Λόφος Νυμφών

Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 | Ώρα έναρξης: 21.30

* Θα ακολουθήσουν slots περιήγησης ως το τηλεσκόπιο Δωρίδη και αστροπαρατήρηση με την καθοδήγηση του προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

t

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured