Δελτίο Τύπου

Tesoro 2009-2019: 10 Χρόνια Felizol & The Boy

Κυριακή 3 Μαρτίου, 3 το μεσημέρι με 3 τα ξημερώματα
12 ώρες «Ζωντανοί χωρίς Κύτταρο»

Είσοδος Ελεύθερη
   
Οι Felizol & The Boy δισκογραφούν εδώ και δέκα χρόνια παρέα, υπογράφουν σάουντρακ ταινιών και εμφανίζονται άλλοτε πυκνά και άλλοτε αραιά σε κλαμπ, συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

Το Tesoro είναι το δεύτερο Long Play τους πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους Like Cannibal Father Like Cannibal Son που κυκλοφόρησε το 2014 από το εκλεκτικό σκωτσέζικο label του JD Twitch, Optimo Music.

To Tesoro κυκλοφορεί σε limited έκδοση κασέτας και ψηφιακά από την Sportex Audio.
(https://felizol.bandcamp.com)

Περιέχει 6 ακυκλοφόρητες συνθέσεις, το summer house hit O.H.I.O. (2010) που τους σύστησε – ως ντουέτο – στη δισκογραφία 10 χρόνια πριν, το αλλόκοτο white label released The Weirdos of Oz (2011), το σαουντρακικό September Hurts (2011) που γράφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας της Ρηνιώς Δραγασάκη «Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ(2011).
 
Οι F.T.B. λένε για τον Tesoro και τις συνθέσεις του που ξεκινάνε από το 2009 και ολοκληρώνονται σήμερα με αυτή τους την κυκλοφορία:

Πριν από μια δεκαετία, παρέα με τον Αλέξανδρο αφήσαμε σιδερότυπα κάποια απ’ τα νιάτα μας σε υπόγεια της Ιπποκράτους, στο Βιός της Πειραιώς, σε κάτι μαγαζιά που άνοιξαν τη Δευτέρα και έκλεισαν την Κυριακή και φυσικά στα Φούνγκους σαββατιάτικα πάρτυ μας στα Έξι Σκυλιά. Κάπου ανάμεσα στην κληρονομιά του χάουζ και την αθηναϊκή νέα ψύχωση, τα κλαμπίσια λάιβ μας έφεραν σίγουρα κοντά τους φίλους μας, έκαψαν ότι μπορούσε να καεί και προφανώς ως λατρείες του εφήμερου δεν άφησαν παρά μόνο κάποιες στάχτες στον αστικό μας πολιτισμό.

Το O.H.I.O. γράφτηκε τέτοια εποχή πριν από 9 χρόνια στο Κάβο Παραντίσο της Μυκόνου και κυκλοφόρησε λίγο μετά σε βινύλιο από την Ntrop Recordings, παρέα με το She Is My Party She Is My Port και ένα πραγματικά αλλόκοτο ρεμίξ τουGavin Russom.

To O.H.I.O.  ξανακυκλοφορεί  σήμερα μαζί με τραγούδια που δεν χώρεσαν σε κανένα album, ep, compillation. FantasyRock συνθέσεις και Chicago - Omonoia House χαμένα anthems.
// για τα παιδιά που μεγαλώσαμε στα πάρτυ του μύκητα

TESORO 2009 - 2019: 10 χρόνια Felizol & The Boy
Κυριακή 3 Μαρτίου
12 ώρες «Ζωντανοί χωρίς Κύτταρο»
3 το μεσημέρι με 3 τα ξημερώματα // six d.o.g.s
 
Κάνε και συ το όνειρο σου πραγματικότητα! Πέρασε μια μέρα με τους Felizol and The Boy.
Αρχές Μαρτίου. Μπαίνει η άνοιξη και τι πιο σέξι και δροσερό από “μία μέρα με τους Felizol and The Boy”.

Έλα και συ στο six d.o.g.s στις 3 Μαρτίου στο 12ωρο party και γίνε μέρος της ιστορίας. Συναυλίες, dj sets με επώνυμους guests, προβολές και χάπενινγκς, ψυχανάλυση και καραόκε, brunch και απογευματινός υπνάκος.

Οι Felizol and The Boy γιορτάζουν τα δέκα χρόνια ύπαρξης τους με την κυκλοφορία της κασέτας τους «Tesoro» και θέλουν να το κάνουν μαζί σου. Έλα και συ. Ντύσου και έλα. Έλα! Έλα! Ντυ...και.. Έλ. Feliz...Six…Boy.Έλ. Tesoro!

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι (δίπλα στον ΗΣΑΠ/μετρό Μοναστηράκι)

είσοδος ελεύθερη
Αναλυτικό πρόγραμμα
15.00-16.30 Θα σερβιριστεί εξαίρετη πατατόσουπα «Εξορκιστής» με τη συνοδεία αλαφροΐσκιωτου vinyl Djset από τον Felizol με τίτλο «Τα ελληνικά σαόυντρακζ της ζωής του».

16.30-17.30 Power nap (φέρτε sleeping bags ή yoga mattresses) μετά το φαγητό ενώ το Αγόρι θα σας διαβάζει ερωτικά παραμύθια για ενήλικες πάνω σε ένα φελιζολμποϊκο στρώμα αυτοσχεδιαστικού ήχου από φυσικό πιάνο και analog synthesizers.

 17.30-19.00 Προβολή της αγαπημένης μας ταινίας “Return to Oz” παραγωγής 1985 με απότομα pauses για live commentary, stand-up comedy και το «1o Μαριανίνα Κριεζή Karaoke Supercontest”.

19.00-20.00 Ο Feli και ο «Β» πίνουν το αρωματικό τσάι τους στους καναπέδες. Νιώθουν την ανάγκη να παίξουν ένας στον άλλο live τα καινούργια τους τραγούδια για να πάρουν μια φιλική γνώμη.

20.00-23.00 Οι Felizol and The Boy ανεβαίνουν στα πληκτροφόρα άρματα ήχου για ένα ακόμα live set τους γεμάτο από brutal pop, pastrami techno, post nerd, theodorakian goth ρυθμούς. Επιλογές από μια 10χρονη καριέρα, ηχοπολαρόιντς από μια εικοσάχρονη φιλία, χιτ δε φλορ χιτζ και λοιπά κύκνεια άσματα.

23.00-03.00 “Tesoro Release Party”. O Felizol μιξάρει αριστερίζουσα house με ιταλικά giallo soundtracks, Ο The Boy μιξάρει γυναικείες φωνές από όλα τα είδη μουσικής που γνωρίζει.

{youtube}ITTIThupX9Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured