Δελτίο Τύπου

lia_R_popoff

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο gig space του six d.o.g.s θα εξερευνήσουμε τις pop και folk φόρμες γένους θηλυκού παρέα με την Lia Hide και την Zee.

Η πρώτη χαρακτηρίζει τον ήχο της ως progressive pop. Με άλλα λόγια «ένα σύννεφο από ήχους ηλεκτρονικούς, κλασικούς, τζαζ, funk, rock και pop, με περίεργες δομές και παράξενες ενορχηστρώσεις, πολλές φωνές, θυμωμένες κιθάρες, πολύχρωμα πλήκτρα και πιάνα, σε απλές μελωδίες». Μαγειρεύει ιστορίες για μοναχικά όνειρα, ξεχασμένες αγάπες, πνιγμένα κορίτσια, μελαγχολικά μεθυσμένα αγόρια, παιδιά με φανταστικούς φίλους αλλά με πραγματικούς εχθρούς και γονείς που δεν ήξεραν πώς να μεγαλώσουν. To "Home", ο πρώτος προσωπικός της δίσκος, περιέχει 13 τραγούδια-ιστορίες, που αφηγούνται περίτεχνους τρόπους απόδρασης από τους φόβους της (με πρόχειρους υπολογισμούς περιέχει 2, 3 φόνους το καθένα), και «εκτέλεσης» των πολλές προσωπικοτήτων που κατοικούν στο κεφάλι της.

Το σχήμα της αποτελείται από την Ειρήνη Κετικίδη στην κιθάρα, τον Αντρέ Νικάκη στο μπάσο και τον Γιώργο Ράδο στα τύμπανα. Θα μας έρθουν με το Home στις αποσκευές τους και μερικά ακόμα ανατρεπτικά πειραγμένα άσματα των NIN, David Bowie, Βjork, Jamiroquai, Florence and the Machine και Dresden Dolls.

Την συναυλία θα ανοίξει η Ζee. Μία νέα τραγουδοποιός, στην πρώτη της εμφάνιση στα πάτρια μετά την επιστροφή της απο το Λονδίνο, σε δικά της τραγούδια και αγαπημένες διασκευές με ένα μικρό ακουστικό σχήμα. 

 

στις 22.00
ετα

Eίσοδος: 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

 

six d.o.g.s

Αβραμιώτου  6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr  

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured