Marsheaux_avopolis_emd

Τις ξέρουμε καλά για την όμορφη electro pop τους με τις εκλεκτικές 1980s αναμνήσεις, δεν ξέραμε όμως την αγάπη της Μαριάνθης και της Σοφίας για τους... Sparks!

Με αφορμή τη συμμετοχή των Marsheaux στο Sea Sounds Festival (αυτό το Σάββατο, 21 Ιουνίου) τις ρωτήσαμε ποιον διεθνή καλλιτέχνη θα διάλεγαν να φέρουν στην Ελλάδα, αν ήταν στη διοργάνωση ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ. Διάλεξαν λοιπόν τους φοβερούς Αμερικανούς, λέγοντάς μας πως

«Θα φέρναμε τους SPARKS. Ο λόγος είναι ότι τους αγαπάμε πολύ, δεν τους έχουμε δει ποτέ λάιβ και είναι το πιο ιδιοφυές και ιδιαίτερο συγκρότημα στον πλανήτη. Είμαστε σίγουρες ότι το ελληνικό κοινό θα τους λάτρευε».

Το Sea Sounds Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στα πλαίσια της φετινής Ευρωπαϊκής Γιορτής Της Μουσικής και θα διεξαχθεί στην παραλία Μοσχάτου για 3 μέρες: Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου. Η Μαριάνθη μας έστειλε και μερικά ακόμα λόγια, δοθείσης της αφορμής:

Όλες αυτές οι μέρες που δημιουργήθηκαν για να γιορτάζουμε κάτι, σημαίνει ότι αυτό το κάτι έχει αρχίσει να ξεφτίζει στη συνείδηση μας.

Για μένα καθε μέρα είναι μέρα μουσικής. Είναι η πηγή που μου δίνει έκφραση και  κίνητρο στην καθημερινότητά μου. Mε ηρεμεί, με ξεσηκώνει, με κάνει να επικοινωνώ καλύτερα, αλλά και να κλεινομαι στο στρείδι μου με έναν μαγικό τρόπο.

Με κανει να φαντασιώνομαι τρελά πράγματα. Είναι ο συνδετικός κρίκος με τη ζωή γύρω μου. Η μουσική για μένα είναι τα πάντα!


SeaSounds @European Music Day 2014


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured