mikro_avopolis_emd

16 χρόνια παρουσίας μετράνε φέτος οι Mikro στα μουσικά μας πράγματα, οι οποίοι πρόσφατα έβγαλαν κι ένα νέο άλμπουμ (το New, όπως πάντα στο δικό τους label) και σκοπεύουν να οργώσουν τη χώρα για συναυλίες αυτό το καλοκαίρι.

Μία στάση θα κάνουν και απόψε, στο Sea Sounds Festival. Το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στα πλαίσια της φετινής Ευρωπαϊκής Γιορτής Της Μουσικής και θα διεξαχθεί στην παραλία Μοσχάτου για 3 μέρες: Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουνίου. Με αυτήν την αφορμή, τους ρωτήσαμε λοιπόν ποιον διεθνή καλλιτέχνη θα διάλεγαν να φέρουν στη χώρα μας, αν ήταν στη διοργάνωση ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ:

«Αν είχαμε τη δυνατότητα και τα χρήματα θα φέρναμε τους ABBA, γιατί είναι το reunion που αν πραγματοποιηθεί  θα πέσουν και τα τσιμέντα. Πόσο μάλλον αν η πρώτη τους επανεμφάνιση θα ήταν στην Ελλάδα. Θα μιλουσε όλος ο πλανήτης για το φεστιβάλ μας».

 

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Μπιτζένης μας έστειλε και τα παρακάτω λόγια:

Αν κάποιος ισχυριστεί ότι μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς μουσική, θα είναι μεγάλος ψεύτης.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να ηταν κυριολεκτικά μέρα της μουσικής.

Μόνο γι αυτή τη μέρα θα απαγορευόταν να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από μουσική. Ο πρωθυπουργός, αντί να μιλήσει για μνημόνια, να μιλούσε για τον πρωτο δίσκο που αγόρασε ή για την πρώτη συναυλία στην οποία πήγε. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να ενημέρωνε ότι σαν σήμερα π.χ. γεννήθηκε ο Garry Glitter και να κάνει αναφορά στην καριέρα του, ενώ ο Παπαδημούλης να αντιλέγει εξηγώντας το πόσο καραγκιόζης υπήρξε!

Στην τηλεόραση να παίζονται μονο video clips και συνεντεύξεις  τραγουδιστών. Από όλα τα είδη.

Οι ειδήσεις να ενημέρωναν τον κόσμο ότι π.χ. η Νανά Μούσχουρη έχει πουλήσει περισότερους δίσκους στην καριέρα της απ’ ότι οι ΑΒΒΑ ή ακόμα καλύτερα τόσους δίσκους όσους όλες μαζί οι Madonna, Lady Gaga, Mariah Carey, Beyoncé, Céline Dion, Spice Girls, Adele, Amy Winehouse κ.ά. Με τα αντίστοιχα γραφήματα και με τη Νανά να δίνει 15 λεπτη διακαναλική συνέντευξη.

Για 24 ώρες ο κόσμος να ζούσε μόνο με μουσική. Τι ωραία που θα ήταν...


SeaSounds @European Music Day 2014


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured