Κυκλοφόρησε το trailer της prequel σειράς του John Wick με τίτλο The Continental, την οποία και αναμένεται να δούμε σύντομα από το Peacock. Το The Continental, θα αποτελέσει την πρώτη διεισδυτική ματιά στον σύμπαν του εκτελεστή John Wick, με τον πλήρη τίτλο της να είναι The Continental: From the World of John Wick.

Στη σειρά πρόκειται να δούμε τον νεαρό Winston Scott -που στις ταινίες υποδύεται ο Ian McShane- και την άνοδό του ως επικεφαλής και αφεντικό του ξενοδοχείου The Continental της Νέας Υόρκης, που αποτελεί το απόλυτο κρησφύγετο εκτελεστών και άλλων shady πρωταγωνιστών του υποκόσμου.

Η ιστορία θα μας μεταφέρει στα μέσα των '70s, με πολλά πραγματικά γεγονότα να επηρεάζουν ολόκληρη την ιστορία του ξενοδοχείου. Τον νεαρό Winston θα υποδυθεί ο Collin Woodell, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί του και ο Mel Gibson στο ρόλο του Cormac.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher). Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

Δείτε το teaser trailer του The Continental:

https://youtu.be/S4GmiggFXRI

Τα επεισόδια της σειράς θα είναι μόλις τρία, με διάρκεια περίπου 90 λεπτά, ενώ το budget του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται περίπου στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick.

Στη σειρά θα δούμε επίσης τους Katie McGrath ως The Adjudicator, Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured