Ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση της τηλεοπτικής σειράς του Harry Potter που εδώ και καιρό φημολογείτο ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη streaming υπηρεσία του HBO Max, το οποίο πλέον θα ονομάζεται σκέτο Max έπειτα από το αποκαλυπτήριο event της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ανακοίνωση για τη σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer που αποκαλύπτει το λογότυπο της σειράς, υπό τη μουσική υπόκρουση του εμβληματικού theme που έγραψε ο John Williams για τις κινηματογραφικές ταινίες του αγαπημένου χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν για την ώρα γνωστά, η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων του Harry Potter θα είναι πιστή στα βιβλία της J.K Rowling, ενώ η ιστορία του κάθε βιβλίου θα μεταφέρεται σε κάθε μία από τις σεζόν της σειράς. Η Rowling φαίνεται πως θα είναι και executive producer σε αυτή.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει βάθος και λεπτομέρεια που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Rowling.

Δείτε το teaser trailer της σειράς Harry Potter:

Για τη μεταφορά και των 7 βιβλίων, η υπηρεσία φαίνεται πως κάνει λόγο για ένα δεκαετές πλάνο, που σίγουρα θα δημιουργήσει τη νέα γενιά θαυμαστών του αγαπημένου ήρωα και της παρέας του. Η Warner Bros. δήλωσε επίσης ότι στους κομβικούς ρόλους αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα, με τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson να μην προβλέπεται να συμμετέχουν στην παραγωγή.

Η Warner ανέφερε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου και showrunner για να ηγηθεί του project, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα προβληθεί.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter: «Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Harry Potter έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια. Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Harry Potter και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο».

harry-potter-series

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured