Λίγο πριν από την επίσημη συνταξιοδότηση από τον θρυλικό ρόλο, ο Harrison Ford βάζει για ακόμη μια φορά τα ρούχα του Indiana Jones στο official trailer του Indiana Jones 5 (με επίσημο τίτλο Indiana Jones and the Dial of Destiny), στο οποίο και συναντά την βαφτιστήρα του, Helena (Phoebe Waller-Bridge), σε άλλη μια περιπέτεια.

Δείτε το clip, όπως αυτό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration στο Λονδίνο.

Στην ταινία, ο Indiana Jones και η Helena κυνηγούν ένα μυστικιστικό αντικείμενο που τους έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια, ενώ σε αυτήν συμμετέχει και ο Mads Mikkelsen, ερμηνεύοντας τον Ναζί  Jürgen, ο οποίος φυσικά και θα σταθεί εμπόδιο στην αποστολή τους, η οποία και έχει τις ρίζες της χρονικά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Dial of Destiny επικεντρώνεται στον «αγώνα δρόμου» ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση ως προς την κατάκτηση του διαστήματος. Ο σεναριογράφος της ταινίας, Jez Butterworth, είχε προηγουμένως εξηγήσει: «Το απλούστατο γεγονός έχει να κάνει με το ότι το πρόγραμμα κατάκτησης της σελήνης έτρεχε από μια ομάδα από πρώην Ναζί. Το πόσο πρώην ήταν αυτοί είναι η πραγματική ερώτηση. Και φυσικά έρχεται στην αντίληψη του Indy».

Σε σκηνοθεσία του James Mangold (Logan), στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters και Ethann Isidore.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured