Ξεκινούν το ερχόμενο καλοκαίρι τα γυρίσματα του νέου Bob Dylan biopic με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet, σύμφωνα με επιβεβαίωση του ίδιου του σκηνοθέτη της ταινίας.

Το project ανακοινώθηκε το 2020, προτού αυτό καθυστερήσει εξαιτίας διαφόρων παραγόντων να ξεκινήσει τα γυρίσματά του.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο James Mangold του Ford v Ferrari, και διαρροές αναφέρουν ότι αυτή θα φέρει τον τίτλο Going Electric. Η ταινία θα εστιάζει στην απόφαση του Dylan να βάλει στο ρεπερτόριό του την ηλεκτρική κιθάρα από το 1965 και έπειτα, «διώχνοντας» έτσι πολλούς από τους μέχρι τότε θαυμαστές του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline από το 2020, ο Chalamet είχε ξεκινήσει τα μαθήματα κιθάρας για τις ανάγκες της ταινίας.

Σύμφωνα τώρα με τον Mangold, ο πρωταγωνιστής του Dune θα τραγουδά και όλα τα κομμάτια του Dylan στην ταινία, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον Αύγουστο.

«Είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία για μία τόσο ενδιαφέρουσα στιγμή στην Αμερικανική σκηνή», δήλωσε ο Mangold στο Collider.

Δείτε τη συνέντευξή του πιο κάτω:

Ο Mangold έχει πρότερη επαφή με την κατηγορία των biopics, έχοντας γράψει και σκηνοθετήσει το 2005 το βραβευμένο Johnny Cash biopic, Walk the Line.

Ο Dylan έχει ενσαρκωθεί στο παρελθόν στη μεγάλη οθόνη αρκετές φορές, με τη δραματική ταινία I’m Not There να είναι η πιο δημοφιλής. Σε αυτήν, τον χαρακτήρα του ερμήνευσαν σε διάφορες στιγμές της ζωής του ηθοποιοί όπως ο Christian Bale, η Cate Blanchett και ο Heath Ledger.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured