Το ξέρουμε ότι σαν το bingeing στη χριστουγεννιάτικη άδεια δεν έχει, όμως επειδή αυτή ακόμα αργεί και δεν έχουμε καν προλάβει να στολίσουμε, ιδού μερικές από τις σειρές που βλέπει το Avopolis στο σβήσιμο του Νοέμβρη, πριν ξεκινήσει για τα καλά η φρενίτιδα των Χριστουγέννων.

 

The Curse

thecurse

Δεν σκεφτόμαστε τίποτα καλύτερο από υπαρξιακό κωμικό cringe για πριν τις γιορτές και ο Nathan Fielder μαζί με τον Benny Safdie του Uncut Gems είναι εδώ για να μας το χαρίσει απλόχερα. Ο λόγος φυσικά για το The Curse, στο οποίο ο πρώτος συμπρωταγωνιστεί με τη βραβευμένη με Όσκαρ και λανθιμική εκλεκτή, Emma Stone. Στη σειρά των στούντιο της Α24, οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι που προσπαθεί να αποκτήσει παιδί, όσο το ίδιο ετοιμάζεται να λανσάρει μια home-makeover εκπομπή. Και φυσικά τα πράγματα θα πάρουν μια εξαιρετικά περίεργη και ξεκαρδιστική τροπή, όταν οι δυο τους θα ανακαλύψουν ότι ίσως τους έχει χτυπήσει μια… κατάρα!

 

The Buccaneers

the_buccaneers

Για τους/τις λάτρεις των σειρών εποχής, οι Buccaneers του Apple TV+ είναι ό,τι πρέπει για την εποχή, ιδιαίτερα αν παραγωγές σαν το The Sex Lives of College Girls και το Gilded Age είναι το guilty pleasure σας. Με τους Guy Remmers, Matthew Broome, Simone Kirby και Christina Hendricks στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο και ανολοκλήρωτο μυθιστόρημα της Edith Wharton. Εκεί παρακολουθούμε μερικές έφηβες της upper class των ΗΠΑ, που γύρω στο 1870 ταξιδεύουν στο Λονδίνο με την ελπίδα να συναντήσουν τους βρετανούς ευγενείς των ονείρων τους και να νοικοκυρευτούν. Θα το δούμε με τσάι και cucumber sandwitches.

 

A Murder at the End of the World

mateotw

Αν η Emma Corrin βρίσκεται στο series radar σας από εποχές Crown, τότε μην τη χάσετε στο ολοκαίνουριο A Murder at the End of the World του FX (προβάλλεται στο Hulu και το Disney+) για την απαραίτητη murder mystery περιπέτεια που επιβάλει το κρύο που μπαίνει σιγά σιγά. Η limited σειρά των Zal Batmanglij και Brit Marling είναι ένα παραδοσιακό whodunit, στο οποίο παρακολουθούμε εννέα αγνώστους, που λίγο μετά τη συνάντησή τους σε μια απομακρυσμένη έπαυλη θα έχουν να αντιμετωπίσουν την απρόσμενη ανακάλυψη ενός πτώματος. Στο cast βλέπουμε τον Clive Owen στη μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη, αλλά και τους Raúl Esparza, Alice Braga, Jermaine Fowler και την ίδια την Brit Marling.

https://youtu.be/AnPl4PuNb5U

 

Obituary

obituary-1

Η δουλειά και το μεγάλο πάθος της 24χρονης Elvira – που ερμηνεύει η Siobhán Cullen – είναι να γράφει επικήδειους. Όμως ο κόσμος των media είναι ως γνωστόν αδυσώπητος και οι περικοπές στην τοπική εφημερίδα που εργάζεται σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα, με την ίδια να πληρώνεται πλέον με το κομμάτι. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπει κι εκείνη σε ένα killing spree για ν’ ανοίξουν οι δουλειές; Για κακή της τύχη όμως, ένας γοητευτικός νέος συνάδελφος στο αστυνομικό ρεπορτάζ θα κάνει τα πράγματα ξανά δύσκολα. Όλα αυτά, στο Obituary του Ray Lawlor για το Hulu.

 

Scott Pilgrim Takes Off

scott_pilgrim_takes_off_u_s1

Μετά το Last Night in Soho – που μας άφησε ομολογουμένως μέτριες εντυπώσεις – ο Edgar Wright επιστρέφει για να αναστήσει αυτή τη φορά ένα από τα πιο αγαπημένα projects της καριέρας του, σχεδόν 15 χρόνια μετά. Ο λόγος φυσικά για το λατρεμένο Scott Pilgrim vs. The World, που μεταφέρεται στην τηλεόραση και μάλιστα στην animated μορφή του, ξανασυστήνοντας στο κοινό τον cult χαρακτήρα της ομώνυμης σειράς comic του Bryan Lee O’Malley. Στη σειρά που προβάλλεται στο Netflix, ο Michael Cera ενσαρκώνει και πάλι τον κεντρικό χαρακτήρα χαρίζοντας τη φωνή του, ενώ στο cast βρίσκουμε επίσης και τους Brie Larson, Chris Evans, και Kieran Culkin μεταξύ πολλών ακόμη.

 

Faraway Downs

aus-91476

Η κλασική ταινία του Baz Luhrmann από το 2008, Australia, αποκτά στο Hulu μια επέκταση διάρκειας έξι επεισοδίων, για την απαραίτητη δόση ρομάντζου και δράματος για τα φθινοπωρινά βράδια. Σε αυτήν, η Nicole Kidman υποδύεται την Lady Sarah Ashley που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να πουλήσει ο σύζυγός της την φάρμα του, Faraway Downs. Όταν όμως εκείνος δολοφονείται, η ίδια θα συνεργαστεί με έναν ντόπιο άνδρα (τον Hugh Jackman) για να προστατέψει τη περιουσία της από την απληστία που παραμονεύει.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured